Eaten Alive SIN


Nimi Eaten Alive SIN, Elli Rotu Holstein
Sukupuoli Tamma Säkäkorkeus 171cm
Syntynyt 24.02.2009 Ikä 9-vuotias
Koulutustaso Ko: GP, Re: 120cm Rekisterinumero VH-00000
Painotus Kouluratsastus Saavutukset -
Kasvattaja Evergrey Omistaja Skurvash

Luonnekuvaus


Luonteeltaan kipakka tamma tuo elävästi mieleen jo edesmenneen tallime asukkaan, Nightmare on Elm Streetin. Elli ei tosin ole, sanottaisiko aivan yhtä mahdoton, mutta tamman esittäessä kiukkupuuskaansa ei yhtäläisyyttä voi olla huomaamatta. Ilmeisesti Lilyn luonne on Ellin isän The V Wordin kautta periytynyt neitokaisellemme. Ellin puolustukseksi on kuitenkin sanottava, että se on tutuissa tilanteissa tasaisen varma kaveri. Uudet ja jännittävät tilanteet saavat tamman luonteen näyttämään hieman nurjalta, sillä hermostuessaan Elli osaa olla toisinaan hankala. Tamman pitäminen rauhallisena on kuitenkin oiva vastalääke tällaiselle käyttäytymiselle. Eaten Alive on varsasta saakka koulattu tallin tavoille ja tamma osaakin käyttäytyä sen mukaisesti. Ruoka-aikaan tamman karsina on hiljainen, eikä Ellillä ole tapana hopuilla ruuan saamisen kanssa. Karsinaansa tamma hyväksyy kenet vaan - myös rapsutukset, taputukset ja kehut ovat tervetulleita. Elli on yleisilmeeltään lempeä tamma ja melko pidetty hoidokki myös hoitajatyttöjen keskuudessa.

Elli rakastaa harjausta. Aina hoidettavana ollessaan tamma sulkee silmänsä raukeana ja lerputtaa alahuultaan rentoutuneena. Pieni miinus tamman luonteessa on sen järjetön haraaminen kuolaimia vastaan. Toisinaan Ellin kanssa saa tapella aivan tosissaan saadakseen raudan sen leukoihin. Kun kuolaimet viimein saadaan tamman suuhun asti, ei niissä yllättäen neidin mielestä olekkaan enää mitään ongelmaa, vaan tamma makostelee niitä jopa tyytyväisen oloisena. Eaten on todella innokas ulkoilemaan, joten tamman kanssa saa olla todella tarkanna, kun sitä lähtee viemään tarhaan. Ellei taluttajalla ole nappakkaa otetta tammaan, päädytään tarhan portille vähemmän arvokkaan näköisesti, hevonen taluttajaansa riepottaen. Myös tamman irti päästämisessä on syytä olla varuillaan, ettei vahingossa jää vapauteen kirmaavan Ellin jalkoihin.

Ratsastaessa Eaten Alive on pirteä tapaus. Kun ratsastaja ensimmäistä kertaa kapuaa tamman satulaan, varoitetaan häntä tamman olevan herkkä avuille. Ja paino on todellakin sanalla herkkä. Kun ote tamman suuhun muuttuu hiukkaakaan kovaksi, alkavat Ellin silmät pyöriä kuin hedelmäpeli konsanaan. Elliin tutustuessa ratsailta tällaista tilannetta on oikeastaan mahdotonta välttää kaikista varoitteluista huolimatta, mutta kunhan tammaan vaan jaksaa tutustua voi huomata sen olevan erityisen antoisa ratsastettava. Tamma on reipasliikkeinen ja saattaa toisinaan intoutua hieman irroittelemaan, mutta näissäkin tapauksissa ratsastajan on muistettava tamman herkkyys ja rauhoiteltava tamma hellin käsin. Taitavissa käsissä Eaten Alive puhkeaa oikeaksi kouluratsun esikuvaksi, sillä tamman liikehdintä on kuin tanssia parhaimmillaan. Kisahermot eivät neitokaisella valitettavasti ole parhaasta päästä, mutta rauhallinen ratsastaja korvaa kyllä tämän puutteen tamman luonteessa.

Sukutaului. The V Word PB
KTK II
ii. Sixtillion

iii. Fivetillion
iie. Rubidium
ie. Nightmare on Elm Street
KRJ II
iei. Extacescape
iee. Mind-Terror
e. Hallowe'en PB
KRJ I
ei. VIR MVA Ch Dark Arts
YLA 3
eii. Kaufmann
eie. Kirschs Nebel
ee. Carniwhore
KRJ II, YLA 3
eei. Crown Of Horns
eee. Sinatra Blues


Kilpailukalenteri


KRJ kisat (13 sijoitusta)

Pvm. Paikka Laji / Jaos Luokka Sijoitus
9.3.2009 Gotham Warmbloods KRJ Int I 4/60
18.3.2009 Gotham Warmbloods KRJ Int I 2/60
19.3.2009 Robillard Warmbloods KRJ Int I 5/30
19.3.2009 Mix Dressage KRJ He A 5/30
20.3.2009 Brotherhood of the Hand KRJ Int I 3/56
20.3.2009 Robillard Warmbloods KRJ Int I 1/30
21.3.2009 Tropica KRJ Int I 2/40
22.3.2009 Forwice KRJ Va A 6/40
22.3.2009 Brotherhood of the Hand KRJ Int II 6/47
22.3.2009 Brotherhood of the Hand KRJ Int II 4/47
23.3.2009 Brotherhood of the Hand KRJ He A 4/35
24.3.2009 Tropica KRJ Int I 4/40
24.3.2009 Brotherhood of the Hand KRJ Int II 3/47