Hugh The Hand


Nimi Hugh The Hand, Hugh Rotu Holstein
Sukupuoli Ori Säkäkorkeus 173cm
Syntynyt 03.02.2006, 29-vuotias (VHKR) Koulutustaso Ko: Va B, Re: 160cm, Me: 130cm
Painotus Esteratsastus Rekisterinumero VH-18660
Tuontimaa ja -päivä Itävalta, 29.6.2006 Kasvattaja Arianus Warmbloods
Saavutukset Esikantakirjattu, VIR MVA Ch, ERJ II, YLA 2, KTK III Omistaja Skurvash

Jalostuskäytössä vain omille ja yhteistyötallien tammoille!
Täyttänyt 3 vuotta 03.05.2006!




Photo © HBC Stal


Menestyneet jälkeläiset

Ch Self-Killer PB ERJ II, KTK II
Ch Croatoan PB KTK III
VIR MVA Ch Headhunter SWA ERJ I, KTK III
Skulled PB ERJ I




Itävallassa syntynyt ja kasvanut oripoika Hugh The Hand varttui yli sadan hevosen siittolassa Wienin seudulla. Koska samana vuonna syntyi Arianukseen varsoja lähes parisenkymmentä ei tämä ori voinut olla huomion keskipisteenä, vaan Hugh sai saman verran huolenpitoa kuin muutkin tallin asukit. Tästä syystä orista tulikin hankala, sillä aikaisin ihmisistä vieraantunut ori ei luottanut kaksijalkaisiin yhtään sen enempää kuin kissa luottaa koiraan. Todella menestyksekkäästä hyppääjäsuvusta oleva Hugh myytiinkin tämän vuoksi saksalaiselle hevoskauppiaalle Frank Steinille, joka toi oriin muiden hankintojensa kanssa Saksaan. Tuolloin kolme vuotias ori oli jo ratsuksi koulutettu, tosin vielä täysin epävarma tapaus, joka oli laajalti tunnettu menetettynä tapauksena huippusuvustaan huolimatta. Hyppäämistä orilla olikin jo siittolassa hieman kokeiltu, tosin mitään ihmeellistä Hughista ei vielä tuossa vaiheessa odotettu.

Aluksi Stein vaati oriista mahdottomia summia, mutta huonon kysynnän vuoksi Hugh myytiinkin lopulta lähes pilkkahintaan Skurvashiin. Ensialkuun oriin kanssa vääntäminen oli yhtä tuskaa, eikä Hughin uudestaan myynti ollut kaukana. Onneksi satuimme saamaan apua naapurikaupungissa asustavalta nuorelta esteratsastajalta Jack Smithiltä, joka saikin Hughiin lopulta kontaktin ja oriin kanssa työskentely alkoi pikkuhiljaa luistaa.


Kaikinpuolin erakkomainen ori viihtyy mitä mainioimmin omissa oloissaan eikä kaipaa kenenkään seuraa: ei ihmisten, eikä hevosten. Hugh The Hand ei luota ihmisiin sen huomaa jo orin käytöksestä. 'Hyökkäys on paras puolustus' voisi olla tämän komean yksilön motto, sillä Hugh käy kursailematta kiinni tungettelijaan, joka ei osaa edetä hienotunteisesti tuttavuutta tehdessään. Suurikokoinen ori on voimakas eikä näin ollen mikään helppo hoidokki. Oria saavatkin tästä syystä käsitellä vain kokeneet ja kauan Hunghin tunteneet henkilöt vahinkojen välttämiseksi. Karsinassaan herra on itse rauhallisuus, kuten tarhassakin, sillä ori ei vaivaudu tuhlaamaan energiaansa mihinkään turhaan, joka näin ollen tuntuu myös ratsastaessa. Tämän komistuksen kanssa tulee hyvin toimeen niin kauan kunnes ovat vuorossa harjaus ja varusteiden laitto. Kosketusta karttava Hugh väläyttelee tarpeen tullen hyvässä iskussa olevia hampaitaan, kavio voi nousta uhkaavasti ja korvat ovat tottakai luimussa. Näistä hälyyttävistä merkeistä huolimatta Hugh harvoin aiheuttaa suuria draamoja, mutta täysin varma ei orista koskaan voi olla. Kuolainten laitosta voi kehkeytyä oikea taistelu, sillä helpolla ori ei rautaa anna suuhunsa laittaa herkkien suupieliensä johdosta. Yleensä suitsitus onkin tehtävä hellävaraisesti, mutta nopsaan, jotta Hugh ei ennättäisi pullikoida suuremmin vastaan.

Kentällä Hugh on ihan omaa luokkaansa. Ratsastaja huomaa kyllä itsekin tämän pian tosin vain taitavakätinen ratsastaja yleensä pääsee nauttimaan herran osaamisesta. Kevyesti askeltava ori tuntuu tanssahtelevan ilmassa, sillä kaviot tömähtelevät vain kevyesti tannerta koskettaen. Herkkävaistoinen Hugh huomaa kyllä pian jos ratsastaja ei ole täysin asiassa mukana ja silloin ollaankin liemessä. Voimakas ori riistäytyy hallinnasta ja tekee mitä tahtoo joskus vakavinkin seurauksin. Muita hevosia Hugh ei voi lähellään sietää, sillä se haluaa keskittyä työhönsä täysin omassa rauhassa. Muut ratsukot saavat kyllä ansionsa mukaisen huomautuksen liiallisesta tunkeilusta Hughin reviirille orin käydessä päälle. Tämän valitettavan seikan vuoksi kilpailuissakin Hughin häntää koristaa punainen rusetti.

Orin voimakkaat ja hyvin kehittyneet jalat ponnistavat mitä uskommattomampienkin esteden yli sen se on todistanut useat kerrat. Älykäs ori osaa itse arvioida parhaan ponnistuskohdan ratsastajan on vain pysyttävä mukana ja mieluusti häiritsemättä herkän Hughin tyäskentelyä. Häntä pyörien esteradalla valloittavasti laukaten poika saa ihailevia katseita osakseen eikä ihme, kun vilkaisee herran liikehdintää ja lihaksikasta runkoa, jonka jokainen lihas on huippuunsa treenattu.

Hugh ei mielellään ota selkäänsä naispuolisia ratsastajia, olisiko syynä orin nuoruudessa sen miesvaltainen ratsastajaryhmä. Muutenkin luonnostaan vahvemmat miehet saavat orille helpommin kurin, vaikka Hughia ei koskaan täysin aisoihin saadakkaan. Sulavasti liikehtivä kiiltäväkarvainen ori on itsensä ehdoton herra ja komea näky koulukentillä. Notkeavartinen Hugh on kyllä jos mahdollista vieläkin haastavampi, mutta sitäkin palkisevampi kouluratsuna, kunhan kärsivällisyyttä vain riittää.





i. Soul Keeper
evm
ii. Nargaroth
iii. Stigmatized
iie. Karmageddon
ie. Ragnarok
iei. Nephtys
iee. Scarecrows
e. Rasluka
evm
ei. Abschiedsbrief
eii. Coldblood Killer
eie. Bittersweet
ee. Ecstasy
eei. Narcosynthesis
eee. Shapeshifter



Syntynyt Nimi Emä Sukupuoli
22.10.2006 Self-Killer PB Shadegrown Tamma
24.12.2006 Dial 595-Escape PB Shadegrown Tamma
07.01.2007 Rusty Nail 54 Karte Gewissen Ori
10.02.2007 Skulled PB Ravishment of Hades Ori
18.03.2007 Croatoan PB Nephritic FRA Ori
01.04.2007 Headhunter SWA Renessaince R Ori
06.09.2007 Heroine Rest Whodunit GER Ori
06.09.2007 Swanhilde Rest Whodunit GER Tamma
30.10.2007 Left-Hand Path PB Despair-Ridden Heart Tamma
03.01.2009 Chelestra PB Chevy Impala '67 Tamma
02.11.2009 Hand of Chaos PB Dohle-Nonstop Tamma



Hugh The Hand, Itävallassa syntynyt toivottomien tapausten listaykkönen, on loistavasta hyppääjäsuvusta, jonka nimet eivät kyllä jätä epäilyksille sijaa orin kyvyistä. Hughin isä Soul Keeper on esteillä huimaa menestystä saavuttanut ori, jolla jälkeläisiä kuitenkin varsin vähän, tällä hetkellä on ori onnistunut siittämään tusinan verran varsoja. 160cm luokissa kansallisella tasolla kisanut Soul Keeper on myös varsin taitava kouluratsu, rahkeita riittää aina Va B tasolle saakka. Esteet ovat kuitenkin olleet orin ehdoton juttu jo vuosia.

Hiilenmusta ori Nargaroth on Bulgariasta kotoisin oleva, tosin Itävaltaan muuttanut estetykki, joka kiivaan luonteensa vuoksi on ollut hyvin rajoitetusti saatavilla siitokseen. Paljon maailmaa nähnyt ori on jo eläkkeelle pikku hiljaa siirtymässä, sillä sen kilpailutahtia on huomattavasti hidastettu. Nargarothin tapaan Bulgariasta kotoisin oleva holstein tamma Ragnarok on vaihtelevasti menestynyt ruunikko 13-vuotias rouva, joka on kilpaillut kotimaassaan niin kenttää kuin esteitäkin. Muutama täysosuma on tämäkin tamman kohdalle osunut, mm. Bulgarian mestaruus v. -99, jolloin tamma voitti 140cm luokan ainoalla puhtaalla radalla uusintakierroksella.

Niin Nephtys kuin Scarecrowskin ovat harvaan kisanneita, mutta siitoksessa kyntensä näyttäneitä muotovalioita. Näiden kahden jälkeläiset ovat tänäkin päivänä kysyttyä tavaraa, olisiko syynä niiden hankala saatavuus, koska molempien hevosten jälkeläisiä on vain muutamia. Nargarothin vanhemmat ovat puolestaan itävaltalaista alkuperää ja molemmat viettävät eläkepäiviään erään wieniläiset suursiittolan tiluksilla. Stigmatized oli erittäin lupaava hyppääjä, mutta valitettavasti ori loukkasi etusensa valitettavassa auto-onnettomuudessa ollessaan 6-vuotias, joten kilpaura tyssäsi siihen. Karmageddon puolestaan kilpaili aktiivisesti ja tyydyttävällä menestyksellä 140cm esteradoilla. Tamma on periyttänyt kaikille seitsemälle jälkeläiselleen puhdasta ja erittäin tarkkaa hyppytekniikkaansa.

Hughin emä, koko ikänsä Arianus Holsteinerissa elänyt Rasluka, on vain 156cm korkea ja väriltään tummanruunikko pikkutamma. Esteitä Rasluka ylittää 140cm luokissa, joissa suurikokoisemmat hevoset ovat jääneet monesti toiseksi tälle pienelle, mutta sitäkin nopeammalle uusintaratojen mestarille. Raslukan isänpuolen sukulaiset ovatkin kaikki saksalaisia laatuhevosia, kuten ktk-II palkittu Abschiedsbrief, jonka vanhemmat Coldblood Killer (ktk-I) sekä Bittersweet ktk-III, ovat molemmat myös osoittaneet lahjoja esteiden saralla.

Hugh The Handin emänemä, siroliikkeinen kouluihme Ecstasy, on Intermediaire II tason kouluratsu. Tamma on varsin haurasluisen oloinen, mutta jo aikoja sitten arvonsa todistanut koulukone. Ecstacyn jälkeläisistä suurin osa menestyykin koulukentillä, mutta muutamista poikkeuksista on ollut esteitä ylittämäänkin. Tamman vanhemmat Narcosynthesis ja Shapeshifter olivat eläessään kenttäpainotteisia, Narcosynthesis pääsi jopa kansainvälisille vesille saakka, vaikka menestys hieman heikonlainen olikin jalkavikojen vuoksi. Shapeshifter taas on päätoimisesti ollut siitospuolella, joten kilpailumenestys ja -kokemus ovat olleet hieman puutteellisia.




NJ näyttelyt (vain sertit)
Pvm. Paikka Laji / Jaos Tuomari Sijoitus
27.11.2009 Prominent NJ Kata P. LKV2, irtoSERT, JS
15.12.2009 Glaucio NJ Maria A. LKV2, irtoSERT, JS
16.12.2009 Regend Dressagehorses NJ Peppi S. LKV2, irtoSERT, JS
24.12.2009 Bailee Showjumpers NJ Alina J. LKV2, irtoSERT, JS
15.1.2010 KT Carcci NJ Peppi S. LKV2, irtoSERT, JS
17.3.2010 Kingston Gård NJ Kata P. BIS2, MVA-sert, JS


ERJ (porrastetut) kisat (3 starttia)
Pvm. Paikka Laji / Jaos Luokka Sijoitus
20.6.2007 Conquerant ERJ 60cm 6/30
23.6.2007 Axim Center ERJ 40cm 2/50
25.6.2007 Virtuaalitalli Anio ERJ 80cm 18/23


ERJ Kisat (246 starttia)
Pvm. Paikka Laji / Jaos Luokka Sijoitus
29.6.2006 Kisakeskus Tuulahdus ERJ 130-140cm 26/40
13.7.2006 Ithildin ERJ 60-70cm 3/25
13.7.2006 Ithildin ERJ 80-90cm 17/30
15.7.2006 Kisakeskus Vaivaton ERJ 70-90cm 44/50
15.7.2006 Kisakeskus Vaivaton ERJ 100-110cm 1/50
16.7.2006 Cresendo ERJ 90-100cm 33/64
17.7.2006 Yenillor ERJ 40-60cm 14/40
17.7.2006 Yenillor ERJ 80cm 34/40
22.7.2006 WWR ERJ 70-80cm 11/30
22.7.2006 WWR ERJ 90-100cm 19/27
25.7.2006 Rosskastanier ERJ 120cm 28/60
25.7.2006 Rosskastanier ERJ 130cm 6/34
26.7.2006 Siittola Neyasa ERJ 120-140cm 57/60
26.7.2006 Siittola Neyasa ERJ 140-160cm 4/31
8.8.2006 KK Icaros ERJ 100-110cm 43/65
10.8.2006 Piipertäjä ERJ 80-90cm 22/40
10.8.2006 Piipertäjä ERJ 90-100cm 21/40
13.8.2006 Mirraberg Warmbloods ERJ 120cm 12/25
13.8.2006 Mirraberg Warmbloods ERJ 130cm 8/18
17.8.2006 Kavaltaja ERJ 100-120cm 44/44
22.8.2006 Summer Horses06 ERJ 140-150cm 1/30
22.8.2006 Summer Horses06 ERJ 160cm 4/18
25.8.2006 Winder ERJ 120-130cm 26/29
25.8.2006 Winder ERJ 130-140cm 10/22
25.8.2006 Juuliantalli ERJ 140-150cm 20/25
25.8.2006 Juuliantalli ERJ 150-160cm 3/17
26.8.2006 Cresendo ERJ 110-120cm 32/55
27.8.2006 Wyana ERJ 120cm 20/30
28.8.2006 Feildale Ranch ERJ 100-120cm 2/45
28.8.2006 Meredian ERJ 120-140cm 19/33
29.8.2006 Möngertäjä ERJ 140-160cm 6/16
29.8.2006 Kartanotalli Neville ERJ 100-120cm 18/38
1.9.2006 Pientalli Vanilja ERJ 90-100cm 5/30
4.9.2006 Oriasema Favourite ERJ 130-140cm 22/28
4.9.2006 Oriasema Favourite ERJ 140-150cm 11/11
6.9.2006 Stutteri Skeppare ERJ 90-110cm 11/30
10.9.2006 KK Puhallus ERJ 140cm 19/40
12.9.2006 Kaviopolun Ratsastajat ERJ 110-120cm 36/43
15.9.2006 Mirraberg ERJ 150cm 7/23
15.9.2006 Mirraberg ERJ 160cm 8/12
18.9.2006 KK Kimakka ERJ 100-110cm 36/100
19.9.2006 Poukama ERJ 120cm 29/32
19.9.2006 Poukama ERJ 130cm 16/32
19.9.2006 Talli Ninja ERJ 120-130cm 33/40
19.9.2006 Talli Ninja ERJ 130-140cm 5/33
20.9.2006 Mageroyal Estate ERJ 130-150cm 16/33
20.9.2006 Mageroyal Estate ERJ 160cm 7/16
20.9.2006 Dew ERJ 120cm 11/101
24.9.2006 Kisatalli Shiigo ERJ 120-140cm 1/38
24.9.2006 Kisatalli Shiigo ERJ 130-160cm 8/16
24.9.2006 Tribarian Stud ERJ 110-120cm 25/34
26.9.2006 Poisonblack ERJ 150cm 6/23
26.9.2006 Poisonblack ERJ 160cm 3/15
1.10.2006 CARWA ERJ 100-120cm 9/40
2.10.2006 Jillian Ponies ERJ 120-140cm 24/30
3.10.2006 Yave ERJ 140cm 46/50
3.10.2006 Yave ERJ 160cm 12/26
4.10.2006 KT Kumikuolain ERJ 130-140cm 25/30
4.10.2006 KT Kumikuolain ERJ 150-160cm 7/20
6.10.2006 Tuskientaival ERJ 130-150cm 30/50
7.10.2006 Greenwich ERJ 80-90cm 9/50
7.10.2006 Greenwich ERJ 90-100cm 17/50
7.10.2006 Pohjola ja Heijastus ERJ 140cm 14/64
7.10.2006 Pohjola ja Heijastus ERJ 160cm 29/34
9.10.2006 Hornet Riders ERJ 120-130cm 22/30
10.10.2006 Virtuaalitalli Neia ERJ 140cm 19/39
12.10.2006 KK Puhallus ERJ 160cm 19/24
18.10.2006 Huurre ERJ 150cm 16/40
20.10.2006 vt Atlas ERJ 130cm 2/30
20.10.2006 Siittola Cipofo ERJ 130cm 24/40
23.10.2006 Neonbrook ERJ 160cm 2/23
24.10.2006 Yave ERJ 160cm 17/30
24.10.2006 Highflyer ERJ 140cm 38/45
26.10.2006 BR Team ERJ 150cm 3/14
26.10.2006 BR Team ERJ 160cm 8/11
29.10.2006 KK Icaros ERJ 120-130cm 23/23
31.10.2006 Soviiri ERJ 120-130cm 22/30
31.10.2006 TuHaSe ERJ 150cm 28/37
1.11.2006 Bronco Warmbloods ERJ 120-130cm 19/40
4.11.2006 FSRa ERJ 130-140cm 23/39
5.11.2006 Ratsuportti ERJ 130-140cm 27/49
5.11.2006 Onnela ERJ 130cm 19/35
5.11.2006 Onnela ERJ 140cm 10/31
9.11.2006 BR Team ERJ 150cm 7/23
9.11.2006 BR Team ERJ 160cm 1/16
10.11.2006 KK Kimakka ERJ 120-140cm 31/41
12.11.2006 Kostenlooss ERJ 140-160cm 9/33
13.11.2006 Poisonblack ERJ 150cm 20/30
13.11.2006 Poisonblack ERJ 160cm 3/30
14.11.2006 Wormand Warmbloods ERJ 120-140cm 14/46
14.11.2006 Wormand Warmbloods ERJ 140-150cm 2/34
15.11.2006 Aavan Suomenhevoset ERJ 130cm 15/52
17.11.2006 Onnela ERJ 130cm 19/50
17.11.2006 Onnela ERJ 140cm 10/50
18.11.2006 Kingston ERJ 140cm 35/50
18.11.2006 Kingston ERJ 160cm 7/50
21.11.2006 Verilänsi ERJ 130-140cm 9/30
23.11.2006 Poisonblack ERJ 150cm 4/30
23.11.2006 Poisonblack ERJ 160cm 3/30
25.11.2006 Faleny ERJ 120-140cm 45/45
29.11.2006 Poukama ERJ 130cm 35/38
29.11.2006 Kaunisrannan Ratsastajat ERJ 150cm 1/37
29.11.2006 Kaunisrannan Ratsastajat ERJ 160cm 27/27
1.12.2006 Alves ERJ 130cm 21/40
1.12.2006 BR Team ERJ 130cm 53/53
3.12.2006 Karinin Puoliveriset ERJ 120-130cm 48/50
3.12.2006 Ponitalli Heijastus ERJ 110-130cm 13/40
3.12.2006 Ponitalli Heijastus ERJ 130-150cm 14/23
4.12.2006 Huvikumpula ERJ 110-120cm 12/45
4.12.2006 Huvikumpula ERJ 140-150cm 21/37
5.12.2006 Kaunisrannan Ratsastajat ERJ 150cm 14/41
5.12.2006 Kaunisrannan Ratsastajat ERJ 160cm 17/26
8.12.2006 Poisonblack ERJ 150cm 1/30
8.12.2006 Poisonblack ERJ 160cm 24/24
9.12.2006 ST Gamette ERJ 130cm 44/80
9.12.2006 ST Gamette ERJ 140cm 43/67
10.12.2006 Hornet Riders ERJ 110-130cm 24/40
10.12.2006 Moldottur ERJ 120-140cm 40/40
10.12.2006 Kostenlooss ERJ 140cm 8/50
10.12.2006 Kostenlooss ERJ 140-150cm 2/29
12.12.2006 KK Puhallus ERJ 140cm 7/41
12.12.2006 KK Puhallus ERJ 160cm 30/42
12.12.2006 Maatila Pemberley & Nathryn ERJ 120-140cm 25/30
13.12.2006 Poisonblack ERJ 150cm 4/24
13.12.2006 Poisonblack ERJ 160cm 2/8
13.12.2006 Gelb ERJ 150cm 6/46
13.12.2006 Gelb ERJ 160cm 25/28
15.12.2006 Äminne ERJ 130-140cm 3/30
16.12.2006 KK No Life ERJ 130cm 2/53
17.12.2006 Kaukainen ERJ 110-120cm 3/40
17.12.2006 FSRa ERJ 130-140cm 49/49
17.12.2006 Nerian ERJ 150cm 34/58
23.12.2006 Winnie ERJ 150cm 24/31
23.12.2006 Winnie ERJ 160cm 20/22
23.12.2006 Alves ERJ 140cm 20/40
24.12.2006 Gramaani ERJ 140cm 18/50
25.12.2006 Wilton Warmbloods ERJ 150cm 8/40
25.12.2006 KK Huima ERJ 100cm 26/30
25.12.2006 Gneissi ERJ 130-140cm 5/40
26.12.2006 Suohillo ERJ 130cm 20/30
26.12.2006 Pienaakkonen ERJ 110-120cm 13/47
28.12.2006 Poisonblack ERJ 150cm 21/28
28.12.2006 Poisonblack ERJ 160cm 12/15
28.12.2006 Oriasema Lootus ERJ 110-120cm 41/50
28.12.2006 Pientalli Kaja ERJ 140cm 27/35
28.12.2006 Amaya ERJ 130-140cm 12/32
29.12.2006 Eiderdown ERJ 120cm 16/40
31.12.2006 Horsecenter Overtale ERJ 140cm 43/43
31.12.2006 Horsecenter Overtale ERJ 150cm 25/31
2.1.2007 NK Riders ERJ 140cm 1/50
2.1.2007 NK Riders ERJ 150cm 20/39
2.1.2007 Yeneva ERJ 120cm 23/30
3.1.2007 Stallion Hill ERJ 150cm 16/62
3.1.2007 Stallion Hill ERJ 160cm 8/37
13.1.2007 Toyala ERJ 150cm 10/40
15.1.2007 Yiroth ERJ 130cm 26/30
16.1.2007 Pientalli Wren ERJ 120-130cm 27/60
16.1.2007 Airut ERJ 130cm 6/50
17.1.2007 VWR ERJ 140-150cm 15/30
19.1.2007 FSRa ERJ 130-140cm 46/60
21.1.2007 Valottunut ERJ 120cm 6/50
22.1.2007 Yave ERJ 150cm 13/35
23.1.2007 Etna ERJ 140cm 3/79
23.1.2007 Etna ERJ 150cm 30/52
24.1.2007 Toyala ERJ 130cm 8/40
24.1.2007 Toyala ERJ 150cm 25/40
26.1.2007 Le Cheteau d'Escallion ERJ 130-140cm 27/60
27.1.2007 Kingsvalley ERJ 160cm 16/30
28.1.2007 Harhalaakson Suomenhevostila ERJ 90cm 12/40
28.1.2007 Harhalaakson Suomenhevostila ERJ 100cm 5/40
28.1.2007 Cradless Stables ERJ 140-150cm 29/40
28.1.2007 Cradless Stables ERJ 160cm 26/38
30.1.2007 Poisonblack ERJ 150cm 5/30
30.1.2007 Poisonblack ERJ 160cm 9/20
30.1.2007 Competir Estapulo ERJ 130cm 22/50
30.1.2007 Devoto ERJ 160cm 25/27
1.2.2007 Heardland ERJ 140-150cm 1/53
2.2.2007 KK Butterfly ERJ 110cm 42/60
2.2.2007 KK Butterfly ERJ 120cm 23/60
2.2.2007 Kisatalli Paradise ERJ 130-150cm 5/35
2.2.2007 Etna ERJ 140cm 12/30
2.2.2007 Etna ERJ 150cm 6/30
3.2.2007 d'Existence ERJ 100-110cm 22/50
3.2.2007 Wonderland's Arabians ERJ 100-110cm 1/40
5.2.2007 Le Cheteau d'Escallion ERJ 130-140cm 2/57
5.2.2007 Poisonblack ERJ 150cm 5/30
5.2.2007 Poisonblack ERJ 160cm 5/19
5.2.2007 Kostenlooss ERJ 150cm 2/25
5.2.2007 Kingsvalley ERJ 160cm 14/19
6.2.2007 Nefertari Riders ERJ 90-100cm 9/30
6.2.2007 Oklahoma ERJ 110cm 33/50
6.2.2007 Oklahoma ERJ 120cm 12/50
9.2.2007 Rh�ndora ERJ 120-130cm 2/40
10.2.2007 RT Neliapila ERJ 120-130cm 2/22
10.2.2007 Devoto ERJ 150cm 23/32
10.2.2007 Devoto ERJ 160cm 14/18
11.2.2007 Kreinbergs ERJ 120cm 24/40
12.2.2007 Yave ERJ 130cm 20/40
12.2.2007 RT Neliapila ERJ 110cm 14/30
12.2.2007 RT Neliapila ERJ 120cm 18/30
12.2.2007 Erlian ERJ 140-150cm 16/27
13.2.2007 Gelb ERJ 150cm 32/33
13.2.2007 Gelb ERJ 160cm 18/23
14.2.2007 Kohlmeise ERJ 120-140cm 20/35
14.2.2007 Poisonblack ERJ 150cm 1/13
14.2.2007 Poisonblack ERJ 160cm 8/13
15.2.2007 Marjaisa ERJ 120cm 4/30
15.2.2007 Yave ERJ 150cm 24/53
17.2.2007 Capuchinos ERJ 120cm 8/60
17.2.2007 Championtalli ERJ 140cm 4/49
18.2.2007 Nonehood ERJ 120cm 47/50
18.2.2007 Kingsvalley ERJ 160cm 12/17
19.2.2007 Isleen ERJ 150cm 2/30
20.2.2007 Rhydel ERJ 120-130cm 3/66
20.2.2007 Spring Estate ERJ 120cm 14/29
20.2.2007 Alves ERJ 130-140cm 26/50
28.2.2007 Suurheppatalli Tuuliharja ERJ 120-140cm 39/50
28.2.2007 Suurheppatalli Tuuliharja ERJ 150cm 1/50
28.2.2007 Välähdys ERJ 110-120cm 33/40
4.3.2007 Etna ERJ 140cm 17/50
4.3.2007 Etna ERJ 150cm 11/50
6.3.2007 Stallion Hill ERJ 110cm 4/70
7.3.2007 Hoarfrost ERJ 110-120cm 11/40
8.3.2007 Poisonblack ERJ 150cm 27/30
8.3.2007 Poisonblack ERJ 150cm 22/25
9.3.2007 Stallion Hill ERJ 160cm 11/22
10.3.2007 Devoto ERJ 160cm 14/15
12.3.2007 KK Puhallus ERJ 160cm 23/42
14.3.2007 Southern E Arabs ERJ 150-160cm 3/34
18.3.2007 Pessego ERJ 130-140cm 6/72
19.3.2007 Kingston ERJ 130cm 36/50
22.3.2007 Poisonblack ERJ 150cm 17/30
22.3.2007 Poisonblack ERJ 160cm 12/26
25.3.2007 Kisakeskus Arcana ERJ 160cm 29/40
25.3.2007 Tierra Verde ERJ 110cm 3/40
28.3.2007 Maple Hill Warmbloods ERJ 160cm 13/40
19.4.2007 Poisonblack ERJ 160cm 7/30
20.5.2007 Stoneroad Estate Toukokuun ERJ-Cup 140cm 57/195
20.5.2007 Stoneroad Estate Toukokuun ERJ-Cup 150cm 74/129
20.2.2007 Cranberry Ponies Kesäkuun ERJ-Cup 150cm 158/212
1.7.2007 Poisonblack ERJ 130cm 26/30
1.7.2007 Poisonblack ERJ 140cm 24/30
2.7.2007 Haylie Ponies ERJ 130cm 12/57
6.7.2007 Islanninhevostalli Dagdraumur ERJ 130-140cm 17/41
23.7.2007 Poems Warmbloods ERJ 160cm 3/23


KRJ Kisat (88 starttia)
Pvm. Paikka Laji / Jaos Luokka Sijoitus
6.7.2006 Manala KRJ KN Special 25/30
6.7.2006 Manala KRJ He A 25/30
14.7.2006 Memorable KRJ KN Special 29/50
15.7.2006 WWR KRJ KN Special 16/23
15.7.2006 WWR KRJ He A 7/25
19.7.2006 Kaviopolun Ratsastajat KRJ He C 15/46
19.7.2006 Kaviopolun Ratsastajat KRJ He B 47/57
21.7.2006 Langehoft KRJ He C 17/40
21.7.2006 Langehoft KRJ He B 13/40
22.7.2006 ROWDY KRJ He C 6/40
22.7.2006 ROWDY KRJ He B 31/40
22.7.2006 KK Kimakka KRJ He C 69/101
22.7.2006 KK Kimakka KRJ KN Special 16/85
26.7.2006 KK Compeditor KRJ He C 8/40
26.7.2006 KK Compeditor KRJ He B 6/40
1.8.2006 KK Laiskiainen KRJ He A 12/30
1.8.2006 KK Laiskiainen KRJ Va B 23/30
2.8.2006 Puomila KRJ He C 21/55
2.8.2006 Puomila KRJ He B 63/65
3.8.2006 Elegant Estate KRJ He A 14/40
3.8.2006 Siittola Shadows KRJ He A 26/30
5.8.2006 VMR KRJ He B 5/30
5.8.2006 VMR KRJ He A 11/30
7.8.2006 MTT Silkkiruusu KRJ He C 26/30
7.8.2006 MTT Silkkiruusu KRJ He B 5/32
10.8.2006 Blue Cristall KRJ Prix de Blue Cristall (HeB-HeA) 19/30
10.8.2006 Blue Cristall KRJ KN Special 17/30
12.8.2006 Riimula Riders KRJ KN Special 3/30
14.8.2006 KK Kimakka KRJ He A 2/202
14.8.2006 KK Kimakka KRJ Va B 98/135
17.8.2006 FSRa KRJ He A 7/50
21.8.2006 Poisonblack KRJ He B 26/40
21.8.2006 Poisonblack KRJ He A 33/40
28.8.2006 KK Kimakka KRJ He B 86/99
28.8.2006 KK Kimakka KRJ He A 70/100
31.8.2006 Ratsastusseura Salama KRJ KN Special 1/55
31.8.2006 Ratsastusseura Salama KRJ He A 40/56
3.9.2006 Talli Ninja KRJ KN Special 6/40
3.9.2006 Talli Ninja KRJ He A 13/40
3.9.2006 Maywill KRJ Va B 44/50
5.9.2006 Evergrey KRJ He B 71/87
5.9.2006 Evergrey KRJ He A 40/97
12.9.2006 WWR KRJ He C 20/23
12.9.2006 WWR KRJ He A 27/30
14.9.2006 Heijastus KRJ He B 49/50
14.9.2006 Heijastus KRJ He A 10/50
15.9.2006 Ithildin KRJ He C 17/18
15.9.2006 Ithildin KRJ He B 12/20
16.9.2006 Hoarfrost KRJ He B 23/40
16.9.2006 Hoarfrost KRJ Va B 14/40
19.9.2006 Mirraberg Warmbloods KRJ Va B 21/61
23.9.2006 Summer Land KRJ He C 48/60
23.9.2006 Summer Land KRJ He B 58/60
23.9.2006 Summer Land KRJ KN Special 22/60
27.9.2006 Fuzzes Ponies KRJ He B 47/50
27.9.2006 Fuzzes Ponies KRJ He A 9/50
27.9.2006 Fuzzes Ponies KRJ Va B 25/91
29.9.2006 Kaviopolun Ratsastajat KRJ Prix De KaPoRa (heB-heA) 25/49
29.9.2006 Kaviopolun Ratsastajat KRJ He A 11/60
30.9.2006 Träfle KRJ Va B 16/40
5.10.2006 Hippiäinen KRJ He A 104/117
6.10.2006 Pampulan Ravi- ja ratsutalli KRJ He A 2/51
6.10.2006 Pampulan Ravi- ja ratsutalli KRJ Va B 48/50
11.10.2006 KK Kimakka KRJ He B 19/85
11.10.2006 KK Kimakka KRJ He A 67/104
13.10.2006 Te Adoro Estate KRJ He A 36/40
13.10.2006 Te Adoro Estate KRJ Va B 29/40
15.10.2006 Evergrey KRJ Va B 63/90
16.10.2006 Nelda KRJ Va B 35/45
19.10.2006 Orilaakso KRJ Va B 42/50
19.10.2006 Te Adoro Estate KRJ Va B 8/40
24.10.2006 PK Sporthorses KRJ Va B 18/50
26.10.2006 Scorpia KRJ Va B 28/50
26.10.2006 Snowy Haflingers KRJ He A 24/50
27.10.2006 Evergrey KRJ Va B 59/76
28.10.2006 Pampulan ratsu- & ravitalli KRJ Va B 21/47
28.10.2006 Pampulan ratsu- & ravitalli KRJ Prix St. Georges 38/39
28.10.2006 KK Icaros KRJ Va B 36/45
29.10.2006 Koivupiha KRJ Va B 41/50
29.10.2006 Koivupiha KRJ Prix St. Georges 27/42
30.10.2006 Orilaakso KRJ Va B 6/50
1.11.2006 Stuteri Ekollon KRJ Va B 4/30
2.11.2006 Te Adoro Estate KRJ Va B 18/41
5.11.2006 Tienristeys KRJ He A 48/73
11.11.2006 Pampulan ratsu- ravitalli KRJ He A 44/50
13.11.2006 Energrey KRJ KN Special 42/88
18.11.2006 5th Avenue KRJ Va B 27/40
23.11.2006 Le Cheteau d'Escaillon KRJ Va B 5/49


MEJ Kisat (34 starttia)

Pvm. Paikka Laji / Jaos Luokka Sijoitus
4.7.2006 Passado Stud MEJ 70-90cm 14/25
5.7.2006 Sarga MEJ 80-90cm 4/32
5.7.2006 Sarga MEJ 100cm 18/21
8.7.2006 Reif Riders MEJ 60-70cm 19/40
8.7.2006 Reif Riders MEJ 80cm 19/40
12.7.2006 Seura LR MEJ 30-50cm 9/15
12.7.2006 Seura LR MEJ 50-70cm 5/15
16.7.2006 Kipitys MEJ 100cm 4/19
16.7.2006 Kipitys MEJ 110cm 5/15
26.7.2006 Manala MEJ 70-90cm 13/28
10.9.2006 Sarga MEJ Syyskisat 110-120cm 12/35
10.9.2006 Sarga MEJ Syyskisat 120-130cm 25/29
11.9.2006 Stall Einzelnes MEJ 80-90cm 16/20
11.9.2006 Stall Einzelnes MEJ 90-100cm 18/20
14.9.2006 VMR MEJ Suurkisat 100-110cm 13/19
14.9.2006 VMR MEJ Suurkisat 110-120cm 2/15
15.9.2006 VMR MEJ 80-90cm 24/28
16.9.2006 Mirraberg MEJ 100cm 2/9
16.9.2006 Mirraberg MEJ 120cm 3/13
19.9.2006 Delacornia MEJ 90cm 10/19
29.9.2006 Sarga MEJ 120cm 16/19
29.9.2006 Sarga MEJ 130cm 9/16
11.10.2006 KK Vajoama MEJ 100cm 31/40
11.10.2006 KK Vajoama MEJ 110-120cm 16/21
13.10.2006 Fleur Ecurie MEJ 120-130cm 2/7
15.10.2006 Heijastus MEJ 110cm 8/23
20.11.2006 Greenwich MEJ 120cm 16/18
20.11.2006 Greenwich MEJ 130cm 6/19
5.12.2006 KER MEJ 100-120cm 19/22
20.12.2006 Iridescent MEJ 120cm 23/24
21.12.2006 Erehtynyt MEJ 110-120cm 25/30
25.12.2006 Maastoestejaos MEJ Joulurieha 70-80cm 12/70
26.12.2006 Maastoestejaos MEJ Joulurieha 110-120cm 21/34
26.12.2006 Maastoestejaos MEJ Joulurieha 120-130cm 17/24


KeRJ Kisat (5 starttia)

Pvm. Paikka Laji / Jaos Luokka Sijoitus
12.11.2006 Kaviopolun Ratsastajat KeRJ He B / 105cm / 100cm 3/33
19.11.2006 Neonbrook KeRJ He B / 105cm / 100cm 8/18
18.11.2006 Onnela KeRJ Va B / 120cm / 115cm 8/38
28.11.2006 Nelda's Warmbloods KeRJ Va B / 120cm / 100cm 23/28
1.12.2006 KER - Kenttäratsastajat KeRJ Va B / 120cm / 115cm 22/35