Nephritic FRA
virtuaalihevonen - a sim-game horse


Photos © Sanna I.


Nimi Nephritic FRA, Ninni Rotu Holstein
Sukupuoli Tamma Säkäkorkeus 168cm
Syntynyt 11.12.2005, 31-vuotias (VHKR) Koulutustaso Ko: Va A, Re: 140cm, Me: 120cm
Painotus Esteratsastus Rekisterinumero VH-18868
Tuontimaa ja -päivä Ranska, 28.6.2006 Kasvattaja Underground Holsteiner
Saavutukset YLA 2 (128p.), ERJ II (109p.) Omistaja Skurvash


Kuollut 01.12.2009


Menestyneet jälkeläiset

Niphredil PB YLA 3
Deadmaker PB KRJ III, YLA 3
Ch Croatoan PB KTK III
Lycanthrope PB ERJ I, KTK II, YLA 2
Trick or...Trapped! PB ERJ I, YLA 2
Ch Sagitar PB ERJ I, YLA1, KTK III
Snivelly PB ERJ I
Nephritic FRA, Ranskassa syntynyt holstein tamma oli synnyttyään onnekkaampi kuin kaksoissiskonsa, joka menehtyi pian saavuttuaan maailmaan. Tamma oli muita ikätovereitaan huomattavasti pienempi ja heikkorakenteisempi, jonka johdosta Ninni myytiin yksivuotiaiden huutokaupassa 7000€, joka oli sinänsä kohtuullinen hinta tammasta. Uusi omistaja, ranskalainen ratsukouluttaja sai Ninnin kolmivuotiaana kukoistamaan. Tamma oli toki kasvanut huimasti, mutta lihaksiston kehittyminen sai aikaan sen, että tammaa oli lähes mahdoton tunnistaa. Ratsastaminen Ninnillä aloitettiin varovasti, kuntoa tammalle luotiin juoksuttamalla tätä liinassa, sekä taluttelemalla hiukan säikyhköä tammaa rauhallisessa maalaisympäristössä.

Ennen Poisonblackiin tuloaan tammalla ei oltu kisattu, joten Ninni on niin ikään siittolan musta hevonen, vaikka väriltään ruunikko onkin. Silloin 6-vuotias neitokainen ihastutti minua niin, että tein tammasta tarjouksen, josta ranskalainen ei voinut kieltäytyä. Nyt jäämmekin innolla odottamaan, minkälainen otus tamma on miehiään.


Nephritic FRA eli tutummin Ninni on aivan omanlaatuinen tapauksensa. Suoraan Ranskasta Saksaan, Poisonblackiin, tuotu tamma herätti heti mielenkiintoa tallilaisten keskuudessa astellessaan alas kuljetusauton ramppia. Tamman kirkkaat silmät ja valppaasti höröttävät korvat viestivät tamman uteliaisuutta uutta kotiaan kohtaan. Ihmisystävällinen tamma nauttii huomiosta ja onkin lempeä ja säyseä luonteeltaan, oikea ihanne hevonen hoitaa. Tammalta ei hoitopuolelta pahoja tapoja löydy, vaan Ninni käyttäytyy moitteettomasti paikassa kuin paikassa. Tallissa tamma on rauhallinen, tosin liika hälinä ja melu tallissa saa Ninnin hermostumaan, jolloin tamma alkaa kiertää karsinassaan kehää. Siksi tallin on oltava, myös muitakin hevosia kuin Ninniä ajatellen, rauhaisa ja hiljainen paikka.

Tarhassa Nephritic tulee mainiosti toimeen muiden hevosten kanssa, eikä haasta riitaa tai uhkaa johtajan paikkaa, vaan tietää oman paikkansa laumassa. Taluttaessa tamma kulkee kauniisti kiskomatta riimunarua ja seuraa taluttajaansa mielellään turhia poukkoilematta. Tallipihasta kauemmaksi lähdettäessä rauhallinen Ninni muuttuu varautuneeksi ja yllättävät tilanteet saavat neidin nopeasti pois tolaltaan. Ratsastaessa maastossa tamma käyttäytyy hieman varmemmin kunhan ratsastaja istuu rauhallisesti sen selässä.

Ratsastaessa Nephritic on energinen, koskaan ei tälle neidille puolipidätteiden teko ole pahasta. Ravi tammalla on reippaanpuoleista ja melkoisen pompottavaakin, tosin hitaammalla tempolla tamma osaa tepsutella oikein sievästi, eikä kyytikään mitään kamalaa istuttavaa tällöin ole. Koulua Ninni taipuu aina Va A tasolle saakka, vaikka vauhtia tammalla joskus tuppaakin olemaan liiaksi ja kärsivällisyyden puute usein hieman karsivat tamman pisteitä kouluradoilla. Reipasliikkeinen tamma on terhakka pakkaus ratsastaa niin maastossa kuin kentälläkin, eikä neidiltä usein tarvitse pyytää lisää vauhtia; päinvastoin jarrut tuppaavat joskus unohtumaan tyystin tamman kaahottaessa pitkin kenttää.

Laukka on reipasta ja energistä ja siitä on selvästi aistittavissa tamman ilo liikkumiseen. Muutamia pukkeja tammalla on tapanaan heittää ensimmäisissä laukannostoissa, mitään tämän kummempia kolttosia Ninni ei yleensä järjestä. Muutama kierros reippaassa laukassa saa tammankin pian tyyntymään ja enimmät höyryt purettuaan tamma onkin jo tasaisempi ja rauhallisempi ratsastaa. Esteitä tamma hyppää mielellään, kunhan sen ensin saa hyppäämisen makuun. Tamma on ohjattava päättäväisesti kohti estettä eikä epäilyille saa jäädä sijaa, muutoin Ninni kiertää helposti esteen ohitse. Melko reippaassa tahdissa estettä on paras lähestyä, sillä tamma ylittää esteet mieluummin hieman kovemmassa tempossa. Rohkeasti hyppäävä tamma ylittää helposti vaativiakin maastoesteitä, eikä ratsastajan tarvitse olla huolissaan kunhan luottaa hevoseensa. Pieni pilke silmäkulmassa ja aina valmiina maastoesteille oleva Ninni selvittää nopeasti raskaammankin radan suuremmitta ongelmitta.

Maastossa tamma käyttäytyy valppaasti ja hieman varautuneesti, eikä siis kovinkaan maastovarma tapaus ole. Ninnin kanssa maastoiltaessa on paras ottaa mukaan toinenkin ratsukko, sillä toisen hevosen läheisyys tyynnyttää kummasti tamman. Liikenteeseen Ninnin kanssa ei liiemmin parane lähteä, sillä traktoreiden ja muiden peltokoneiden lisäksi kauhua tammalle aiheuttavat suuremman puoleiset rekatkin. Maastoiltaessa tamman kanssa kannattaakin valita reitti, jossa mahdollisimman vähän kohtaa Ninnille niin pelottavan liikenteen.

Estekilpailuissa Ninni on yleisimmin tyyni, eikä juurikaan välitä reuhkaamisesta vieraassa paikassa. Suositeltavaa on ratsastaa tamman kanssa lämmittelyalueella hieman etäämmällä muista ratsukoista, jottei tamma saa päähänsä alkaa rusikoimaan kilpakumppaneitaan. Valpas ratsastaja osaa kyllä ehkäistä ajoissa ongelmatilanteet, jolloin niitä ei edes pääse syntymään. Radalla tamma on kuumahko ja jos mahdollista, tammaa saa pidättää vieläkin voimakkaammin kuin kotikentällä.


i. Evilized evm
punarautias, 169 cm
holst
ii. Nothingness
tummanruunikko, 165 cm
holst
iii. Souldead
iie. Disdain
ie. Abschwerung
kimo, 162 cm
holst
iei. Necrodaemon
iee. Goatchrist
e. Nightfear evm
mustanruunikko, 155 cm
holst
ei. Ashen Epitaph
ruunikko, 165 cm
holst
eii. Griefgiver
eie. Deadfall
ee. Growth
ruunikko, 160 cm
holst
eei. Wounded
eee. DimensionSyntynyt Nimi Isä Sukupuoli
07.09.2006 Niphredil PB SeaSoul's Narvan Tamma
06.10.2006 Norther PB SeaSoul's Narvan Ori
07.11.2006 Deadmaker PB SeaSoul's Narvan Ori
18.03.2007 Croatoan PB Hugh The Hand Ori
09.12.2007 Trick or...Trapped! PB Tristan GER Tamma
20.06.2008 Deadly Sin of Pride PB Sentence of Death Ori
24.09.2008 Plague of Butterflies PB Sentence of Death Tamma
03.07.2008 Sagitar PB Skarlath GER Tamma
28.02.2009 Snivelly PB Imhotep GER OriNephriticin suku on täynnä monenmoista taitajaa, joista nyt ensimmäiseksi mainittakoon Ninnin isä kookkaanpuoleinen punarautias komistus Evilized. Estekentillä paljon huomiota herättänyt ori keräsikin aikanaan paljon uteliaita ja ihailevia katseita epätavallisen punaisen värityksensä johdosta. Orin ainoaksi ansioksi ei toki voida sen komeutta sanoa, vaan sillä oli myös hämmästyttävät hyppylahjat. Ensimmäisissä kilpailuissaan ori ei niittänyt mainetta ja kunniaa, vaan roikkui lähinnä tuloslistojen häntäpäässä, kunnes se myytiin halvalla Mike Blackstonelle, josta orin kisamenestyksen voidaan laskea alkaneeksi.

Ninnin emä Nightfear oli myöskin enemmän estekentillä kuin kouluradoilla nähty mustanruunikko tähtipäinen pikkutamma. Jalostuksessa melkoiseksi pettymykseksi osoittautunut Nightfear loi useat varsansa ja moni tamman jälkeläisistä syntyi heiveröisinä ja melko kehittymättöminä. Nothingness, Ninnin isänisä, jonka nimin kertoo jo sinänsä paljon ei ollut koskaan kovin tunnettu tapaus vaan vietti melko vaatimattoman elämän, eikä orin tilille juuri kertynyt ansioita. Orin ainoana tähtihetkenä voidaan pitää sen sijoittumista esteratsastuksen Euroopan mestaruuskisoissa kolmannelle sijalle, jota pidettiinkin melkoisena onnenkantamoisena, eikä orin taitoihin koskaan uskottu sen enempää tästä huolimatta. Jalostuksessa paremmin esille tullut ori sai kuitenkin melko vähän jälkeläisiä, vaikka kansanvälisellä tasolla kisaavat orivarsat Achdmint ZA ja Corona B ovatkin niittäneet mainetta, ei tällä juurikaan uskottu olevan yhteyttä isältä perittyihin ominaisuuksiin.

Ninnin isänemä Abschwerung, kimo tamma kisasi melko pitkän ja vakuuttavan uran koulukehissä. Notkea ja kaunisrakenteinen tamma taipui koulua aina Intermediaire II tasolle saakka, ja kisasikin melko hyvällä menestyksellä aina 16 ikävuoteensa saakka, jonka jälkeen tamma siirtyi jalostukseen. Merkittäviä jälkeläisiä tammalle ei kuitenkaan kertynyt, eivätkä tamman lahjat siirtyneet sen jälkeläisille kovinkaan hyvin. Tamma itse on hienoista koulupainotteisista vanhemmista, isänään Necrodaemon ja emänään niinikään Goatchrist. Molemmat hevoset tekivät aikoinaan kovanluokan suorituksia kouluradoilla, eivätkä jalostuksessakaan osoittautuneet arvottomiksi.

Ashen Epitaph, Ninnin emänisä kisasi menestyksekkään 6-vuotiskauden esteradoilla, jonka jälkeen odotuksen orin suhteen olivatkin todella korkealla. Kuljetusonnettomuuden jälkeen eläinlääkärin tuomio orille oli kuitenkin karu: se ei koskaan tulisi elämässään ylittämään ainuttakaan estettä. Tästä johtuen orilla onkin melkoinen kasa jälkeläisiä, sillä ori toimikin jalostuskäytössä suurimman osan elämästään. Nephriticin emänemä Growth, ei saavuttanut juurikaan elämässään mitään merkittävää, vaikka monitaituriksi tammaa voisikin sanoa sen perusteella, että se toimi aikanaan niin este-, koulu-, kun myös kenttäratsuna. Growthin molemmat vanhemmat olivat kenttäpainotteisia ja omassa kotimaassaan kovasti jalostukseen haluttuja. Tamman isä Wounded asusti samoin kuin tamman emäkin Dimension viimeiset elinvuotensa samalla tilalla, mistä johtuen tällä kaksikolla oli Growthin lisäksi muutama muukin yhteinen jälkeläinen joista mainittakoon Brythymn niminen orivarsa, joka toisin kuin täyssisarensa Growth teki loistokkaan uran kenttäratsuna.


ERJ Kisat (217 starttia)

Pvm. Paikka Laji / Jaos Luokka Sijoitus
13.7.2006 Ithildin ERJ 60-70cm 22/25
13.7.2006 Ithildin ERJ 80-90cm 5/30
15.7.2006 Kisakeskus Vaivaton ERJ 70-90cm 43/50
15.7.2006 Kisakeskus Vaivaton ERJ 100-110cm 29/50
16.7.2006 Cresendo ERJ 90-100cm 17/64
17.7.2006 Yénillor ERJ 40-60cm 5/40
17.7.2006 Yénillor ERJ 80cm 25/40
22.7.2006 WWR ERJ 70-80cm 28/30
22.7.2006 WWR ERJ 90-100cm 20/27
25.7.2006 Rosskastanier ERJ 120cm 5/60
25.7.2006 Rosskastanier ERJ 130cm 12/34
26.7.2006 Siittola Neyasa ERJ 80-100cm 27/60
26.7.2006 Siittola Neyasa ERJ 100-120cm 20/60
10.8.2006 Piipertäjä ERJ 80-90cm 15/40
10.8.2006 Piipertäjä ERJ 90-100cm 9/40
13.8.2006 Mirraberg Warmbloods ERJ 120cm 14/25
13.8.2006 Mirraberg Warmbloods ERJ 130cm 18/18
17.8.2006 Kavaltaja ERJ 100-120cm 25/40
22.8.2006 Summer Horses06 ERJ 120cm 1/30
22.8.2006 Summer Horses06 ERJ 130cm 27/30
25.8.2006 Winder ERJ 120-130cm 23/29
25.8.2006 Winder ERJ 130-140cm 21/22
26.8.2006 Cresendo ERJ 110-120cm 19/55
28.8.2006 Feildale Ranch ERJ 100-120cm 1/45
27.8.2006 Wyana ERJ 120cm 25/30
28.8.2006 Meredian ERJ 100-120cm 13/47
29.8.2006 Möngertäjä ERJ 120-130cm 25/36
29.8.2006 Möngertäjä ERJ 130-140cm 20/32
29.8.2006 Kartanotalli Neville ERJ 100-120cm 12/38
1.9.2006 Pientalli Vanilja ERJ 90-100cm 7/30
4.9.2006 Oriasema Favourite ERJ 130-140cm 9/28
6.9.2006 Stutteri Skeppare ERJ 90-110cm 4/30
10.9.2006 KK Puhallus ERJ 100cm 6/40
12.9.2006 Kaviopolun Ratsastajat ERJ 110-120cm 22/43
15.9.2006 Mirraberg ERJ 120cm 16/36
15.9.2006 Mirraberg ERJ 140cm 6/33
18.9.2006 KK Kimakka ERJ 100-110cm 26/100
19.9.2006 Poukama ERJ 100cm 5/52
19.9.2006 Poukama ERJ 110cm 14/39
19.9.2006 Talli Ninja ERJ 120-130cm 25/40
19.9.2006 Talli Ninja ERJ 130-140cm 19/33
20.9.2006 Dew ERJ 120cm 20/101
24.9.2006 Kisatalli Shiigo ERJ 120-140cm 9/38
24.9.2006 Kisatalli Shiigo ERJ 130-160cm 6/16
24.9.2006 Tribarian Stud ERJ 110-120cm 19/34
26.9.2006 Poisonblack ERJ 130cm 2/30
26.9.2006 Poisonblack ERJ 140cm 26/30
1.10.2006 CARWA ERJ 100-120cm 38/40
3.10.2006 Yave ERJ 100cm 24/50
3.10.2006 Yave ERJ 130cm 46/48
4.10.2006 KT Kumikuolain ERJ 90-100cm 25/30
4.10.2006 KT Kumikuolain ERJ 110-120cm 21/30
6.10.2006 Tuskientaival ERJ 110-120cm 19/50
7.10.2006 Greenwich ERJ 80-90cm 16/50
7.10.2006 Greenwich ERJ 90-100cm 50/50
7.10.2006 Pohjola ja Heijastus ERJ 100cm 99/147
7.10.2006 Pohjola ja Heijastus ERJ 120cm 37/116
12.10.2006 KK Puhallus ERJ 140cm 21/30
18.10.2006 Huurre ERJ 130-140cm 1/40
20.10.2006 vt Atlas ERJ 120cm 2/30
23.10.2006 Neonbrook ERJ 110cm 51/60
23.10.2006 Neonbrook ERJ 140cm 9/60
24.10.2006 Yave ERJ 140cm 30/41
24.10.2006 Highflyer ERJ 120-130cm 24/60
26.10.2006 BR Team ERJ 120cm 16/24
26.10.2006 BR Team ERJ 140cm 2/16
29.10.2006 KK Icaros ERJ 120-130cm 8/24
31.10.2006 Soviiri ERJ 120-130cm 8/30
31.10.2006 TuHaSe ERJ 120-140cm 26/40
1.11.2006 Bronco Warmbloods ERJ 120-130cm 15/40
4.11.2006 FSRa ERJ 120-130cm 11/49
5.11.2006 Ratsuportti ERJ 110-120cm 49/50
5.11.2006 Onnela ERJ 100cm 38/50
5.11.2006 Onnela ERJ 110cm 42/43
5.11.2006 Onnela ERJ 120cm 34/41
9.11.2006 BR Team ERJ 130cm 26/32
9.11.2006 BR Team ERJ 140cm 7/27
12.11.2006 Kostenlooss ERJ 140cm 1/50
13.11.2006 Poisonblack ERJ 130cm 30/30
13.11.2006 Poisonblack ERJ 140cm 13/30
14.11.2006 Wormand Warmbloods ERJ 80-100cm 16/84
14.11.2006 Wormand Warmbloods ERJ 100-120cm 46/73
15.11.2006 Aavan Suomenhevoset ERJ 110cm 2/61
15.11.2006 Aavan Suomenhevoset ERJ 120cm 44/65
17.11.2006 Onnela ERJ 90cm 30/50
17.11.2006 Onnela ERJ 100cm 6/50
18.11.2006 Kingston ERJ 120cm 18/50
18.11.2006 Kingston ERJ 130cm 33/50
21.11.2006 Verilänsi ERJ 110-120cm 28/30
23.11.2006 Poisonblack ERJ 140cm 22/30
29.11.2006 Poukama ERJ 120cm 12/50
29.11.2006 Kaunisrannan Ratsastajat ERJ 130cm 38/52
29.11.2006 Kaunisrannan Ratsastajat ERJ 140cm 2/40
1.12.2006 Alvás ERJ 110-120cm 25/40
1.12.2006 BR Team ERJ 120cm 47/55
3.12.2006 Karinin Puoliveriset ERJ 110-120cm 6/50
4.12.2006 Huvikumpula ERJ 120-130cm 1/45
5.12.2006 Kaunisrannan Ratsastajat ERJ 130cm 30/66
5.12.2006 Kaunisrannan Ratsastajat ERJ 140cm 46/48
8.12.2006 Poisonblack ERJ 130cm 11/30
8.12.2006 Poisonblack ERJ 140cm 22/30
9.12.2006 ST Gamette ERJ 110cm 52/93
9.12.2006 ST Gamette ERJ 120cm 42/72
10.12.2006 Hornet Riders ERJ 90-100cm 29/40
10.12.2006 Kostenlooss ERJ 110-120cm 8/50
10.12.2006 Kostenlooss ERJ 130cm 4/50
12.12.2006 KK Puhallus ERJ 110cm 48/49
12.12.2006 Maatila Pemberley & Nathryn ERJ 100-120cm 13/30
13.12.2006 Poisonblack ERJ 130cm 26/30
13.12.2006 Poisonblack ERJ 140cm 30/30
13.12.2006 Gelb ERJ 130cm 24/50
13.12.2006 Gelb ERJ 140cm 23/50
16.12.2006 KK No Life ERJ 120cm 42/80
16.12.2006 Aymin & KiR ERJ 110-120cm 28/31
17.12.2006 Kaukainen ERJ 100-110cm 30/40
17.12.2006 FSRa ERJ 120-130cm 47/50
17.12.2006 Nerian ERJ 130-140cm 72/83
23.12.2006 Winnie ERJ 120cm 13/60
23.12.2006 Winnie ERJ 140cm 29/34
23.12.2006 Alvás ERJ 130cm 36/40
24.12.2006 Gramaani ERJ 130cm 50/50
25.12.2006 Wilton Warmbloods ERJ 140cm 36/40
25.12.2006 KK Huima ERJ 90cm 10/30
25.12.2006 Gneissi ERJ 120-130cm 25/40
26.12.2006 Suohillo ERJ 120cm 20/30
28.12.2006 Poisonblack ERJ 130cm 18/30
28.12.2006 Poisonblack ERJ 140cm 3/30
28.12.2006 Oriasema Lootus ERJ 100-110cm 11/50
28.12.2006 Pientalli Kaja ERJ 120cm 22/40
28.12.2006 Amaya ERJ 120-130cm 26/40
29.12.2006 Eiderdown ERJ 100cm 8/40
30.12.2006 Tronn ERJ 100-120cm 3/35
31.12.2006 Horsecenter Overtale ERJ 110-120cm 63/102
31.12.2006 Horsecenter Overtale ERJ 130cm 45/49
2.1.2007 NK Riders ERJ 110cm 13/50
2.1.2007 NK Riders ERJ 130cm 27/50
2.1.2007 Yeneva ERJ 110cm 16/30
3.1.2007 Stallion Hill ERJ 130cm 36/70
13.1.2007 Toyala ERJ 130cm 12/40
13.1.2007 KK Butterfly ERJ 120cm 20/80
15.1.2007 Yiroth ERJ 120cm 17/30
16.1.2007 Pientalli Wren ERJ 100-110cm 31/60
17.1.2007 VWR ERJ 130-140cm 7/30
19.1.2007 FSRa ERJ 120-130cm 27/60
21.1.2007 Valottunut ERJ 80cm 26/50
22.1.2007 Yave ERJ 130cm 33/35
23.1.2007 Etna ERJ 110cm 8/97
23.1.2007 Etna ERJ 140cm 27/79
26.1.2007 Le Château d'Escallion ERJ 120-130cm 18/60
28.1.2007 Harhalaakson Suomenhevostila ERJ 80cm 5/40
28.1.2007 Cradless Stables ERJ 120-130cm 10/40
30.1.2007 Poisonblack ERJ 130cm 20/30
30.1.2007 Poisonblack ERJ 140cm 3/30
30.1.2007 Competir Estapulo ERJ 110-120cm 35/50
30.1.2007 Devoto ERJ 130cm 18/35
31.1.2007 Nerian ERJ 100-110cm 10/100
2.2.2007 KK Butterfly ERJ 90cm 50/60
2.2.2007 KK Butterfly ERJ 100cm 35/60
2.2.2007 Etna ERJ 120cm 1/30
2.2.2007 Etna ERJ 130cm 18/30
2.2.2007 Kisatalli Paradise ERJ 90-100cm 13/59
3.2.2007 Wonderland's Arabians ERJ 90-100cm 10/40
3.2.2007 d'Existence ERJ 80-90cm 6/50
5.2.2007 Le Château d'Escallion ERJ 120-130cm 2/58
5.2.2007 Poisonblack ERJ 130cm 19/30
5.2.2007 Poisonblack ERJ 140cm 16/30
5.2.2007 Kostenlooss ERJ 130cm 2/35
6.2.2007 Oklahoma ERJ 100cm 7/50
6.2.2007 Nefertari Riders ERJ 80-90cm 5/30
9.2.2007 Rhóndora ERJ 80-90cm 6/40
10.2.2007 Devoto ERJ 140cm 31/32
10.2.2007 RT Neliapila ERJ 110-120cm 15/29
11.2.2007 Kreinbergs ERJ 80-90cm 2/40
12.2.2007 Erlian ERJ 120-130cm 5/37
12.2.2007 RT Neliapila ERJ 100cm 21/30
12.2.2007 RT Neliapila ERJ 110cm 23/30
13.2.2007 Gelb ERJ 120cm 28/40
13.2.2007 Gelb ERJ 130cm 24/40
13.2.2007 Cradless Stables ERJ 120-130cm 1/30
14.2.2007 Poisonblack ERJ 130cm 17/30
14.2.2007 Poisonblack ERJ 140cm 3/30
14.2.2007 Heardland ERJ 90-100cm 14/30
15.2.2007 Marjaisa ERJ 100cm 1/30
15.2.2007 Yave ERJ 140cm 19/60
17.2.2007 Championtalli ERJ 80cm 19/60
17.2.2007 Capuchinos ERJ 100cm 10/60
18.2.2007 Kingsvalley ERJ 130cm 11/30
18.2.2007 Kingsvalley ERJ 140cm 20/30
18.2.2007 Nonehood ERJ 90cm 14/50
18.2.2007 Nonehood ERJ 100cm 10/50
18.2.2007 Wadelma ERJ 100-110cm 5/36
19.2.2007 Isleen ERJ 120cm 27/30
20.2.2007 Rhydel ERJ 60-80cm 35/71
20.2.2007 Spring Estate ERJ 100cm 30/30
20.2.2007 Alvás ERJ 120cm 33/50
21.2.2007 Mesihelmi ERJ 90-100cm 15/25
23.2.2007 KT Keijukorpi ERJ 80-90cm 21/40
21.2.2007 KT Silent ERJ 120cm 46/70
24.2.2007 Vaapukka ERJ 60-70cm 40/50
26.2.2007 Charity ERJ 80-90cm 29/60
28.2.2007 Ruthless ERJ 120cm 3/88
28.2.2007 Suurheppatalli Tuuliharja ERJ 110cm 12/50
28.2.2007 Välähdys ERJ 80-90cm 11/40
5.3.2007 Bourbon ERJ 110cm 15/50
6.3.2007 Stallion Hill ERJ 100cm 22/70
11.3.2007 Stallion Hill ERJ 90cm 3/22
12.3.2007 KK Puhallus ERJ 110cm 34/50
12.3.2007 KK Puhallus ERJ 120cm 1/50
14.3.2007 Itä-Laakso ERJ 110-120cm 34/40
20.3.2007 Yave Maaliskuun ERJ-Cup 120cm 177/241
20.3.2007 Yave Maaliskuun ERJ-Cup 130cm 80/198
20.5.2007 Stoneroad Estate Toukokuun ERJ-Cup 100cm 8/326
20.5.2007 Stoneroad Estate Toukokuun ERJ-Cup 110cm 177/321
20.2.2007 Cranberry Ponies Kesäkuun ERJ-Cup 100cm 74/518
20.2.2007 Cranberry Ponies Kesäkuun ERJ-Cup 110cm 15/469
1.7.2007 Kingsvalley ERJ 120cm 17/30
23.7.2007 Poems Warmbloods ERJ 130cm 30/54


KRJ Kisat (147 starttia)

Pvm. Paikka Laji / Jaos Luokka Sijoitus
6.7.2006 Manala KRJ Va B 10/30
6.7.2006 Manala KRJ Va A 7/30
14.7.2006 Memorable KRJ Va A 22/50
15.7.2006 WWR KRJ Va B 13/19
15.7.2006 WWR KRJ Va A 13/16
16.7.2006 Minettu KRJ Va B 13/60
16.7.2006 Minettu KRJ Va A 26/59
19.7.2006 Kaviopolun Ratsastajat KRJ He C 40/46
19.7.2006 Kaviopolun Ratsastajat KRJ Prix De Kapora (HeB-HeA) 42/57
19.7.2006 Kaviopolun Ratsastajat KRJ He B 30/57
21.7.2006 Langehoft KRJ He C 4/40
21.7.2006 Langehoft KRJ He B 22/40
22.7.2006 ROWDY KRJ He C 28/40
22.7.2006 ROWDY KRJ He B 35/40
22.7.2006 KK Kimakka KRJ He C 73/101
22.7.2006 KK Kimakka KRJ KN Special 69/85
26.7.2006 KK Compeditor KRJ He C 9/40
26.7.2006 KK Compeditor KRJ He B 36/40
1.8.2006 KK Laiskiainen KRJ Va B 18/30
1.8.2006 KK Laiskiainen KRJ Va A 3/30
2.8.2006 Puomila KRJ He A 25/55
2.8.2006 Puomila KRJ Va A 46/55
3.8.2006 Elegant Estate KRJ Va B 4/40
3.8.2006 Siittola Shadows KRJ Va B 20/30
3.8.2006 Siittola Shadows KRJ Va A 26/30
5.8.2006 VMR KRJ Va B 1/30
5.8.2006 VMR KRJ Va A 14/30
7.8.2006 MTT Silkkiruusu KRJ He C 15/30
7.8.2006 MTT Silkkiruusu KRJ He B 1/32
10.8.2006 Blue Cristall KRJ Va A 7/30
12.8.2006 Riimula Riders KRJ Va A 14/30
14.8.2006 KK Kimakka KRJ He B 12/132
14.8.2006 KK Kimakka KRJ Va A 67/82
17.8.2006 FSRa KRJ Va B 8/50
21.8.2006 Poisonblack KRJ Va B 21/40
28.8.2006 KK Kimakka KRJ Va B 29/85
28.8.2006 KK Kimakka KRJ Va A 17/72
31.8.2006 Ratsastusseura Salama KRJ Va B 19/46
3.9.2006 Talli Ninja KRJ Kür: Va B 24/40
3.9.2006 Maywill KRJ Va A 27/50
3.9.2006 Maywill KRJ Kür: Va A 3/5
5.9.2006 Evergrey KRJ Va B 58/87
5.9.2006 Evergrey KRJ Va A 50/63
12.9.2006 WWR KRJ Va B 10/28
12.9.2006 WWR KRJ Va A 20/22
14.9.2006 Heijastus KRJ Va B 26/50
14.9.2006 Heijastus KRJ Va A 42/50
15.9.2006 Ithildin KRJ He A 15/22
16.9.2006 Hoarfrost KRJ Prix St. Georges 6/38
16.9.2006 Hoarfrost KRJ Va A 32/40
19.9.2006 Mirraberg Warmbloods KRJ Va A 37/52
23.9.2006 Summer Land KRJ He A 13/60
23.9.2006 Summer Land KRJ Va B 26/60
27.9.2006 Fuzzes Ponies KRJ Va B 45/91
27.9.2006 Fuzzes Ponies KRJ Va A 22/43
29.9.2006 Kaviopolun Ratsastajat KRJ He A 13/60
29.9.2006 Kaviopolun Ratsastajat KRJ Va B 50/60
30.9.2006 Tréfle KRJ Va A 2/40
5.10.2006 Hippiäinen KRJ Va B 79/114
6.10.2006 Pampulan Ravi- ja ratsutalli KRJ Prix St. Georges 4/31
11.10.2006 KK Kimakka KRJ Va B 75/100
11.10.2006 KK Kimakka KRJ Va A 14/70
13.10.2006 Te Adoro Estate KRJ He A 30/40
13.10.2006 Te Adoro Estate KRJ Va B 33/40
15.10.2006 Evergrey KRJ Va B 39/90
15.10.2006 Evergrey KRJ Va A 63/71
16.10.2006 Nelda KRJ Va A 6/45
16.10.2006 Nelda KRJ Prix St. Georges 1/45
19.10.2006 Orilaakso KRJ Va B 23/50
19.10.2006 Te Adoro Estate KRJ Va B 17/40
24.10.2006 PK Sporthorses KRJ Va B 5/50
24.10.2006 PK Sporthorses KRJ Va A 11/50
26.10.2006 Scorpia KRJ Va A 31/50
26.10.2006 Snowy Haflingers KRJ He A 46/50
26.10.2006 Snowy Haflingers KRJ Va B 37/50
27.10.2006 Evergrey KRJ Va A 37/64
28.10.2006 Pampulan ratsu- & ravitalli KRJ Va B 2/47
28.10.2006 Pampulan ratsu- & ravitalli KRJ Prix St. Georges 7/39
28.10.2006 KK Icaros KRJ He A 5/45
28.10.2006 KK Icaros KRJ Va B 23/45
29.10.2006 Koivupiha KRJ Va A 47/50
29.10.2006 Koivupiha KRJ Prix St. Georges 31/42
30.10.2006 Orilaakso KRJ Va B 46/50
1.11.2006 KK Kimakka KRJ Va B 75/90
1.11.2006 KK Kimakka KRJ Va A 39/69
1.11.2006 KK Kimakka KRJ Int I 42/69
1.11.2006 Stuteri Ekollon KRJ Va B 24/30
1.11.2006 Stuteri Ekollon KRJ Va A 17/29
2.11.2006 Te Adoro Estate KRJ Va B 24/41
5.11.2006 Tienristeys KRJ He A 24/73
5.11.2006 Tienristeys KRJ Va B 57/65
8.11.2006 Te Adoro Estate KRJ KN Special 28/47
9.11.2006 Shadow KRJ He B 12/42
9.11.2006 Shadow KRJ He A 31/42
11.11.2006 Pampulan ratsu- ravitalli KRJ Va A 50/50
15.11.2006 Romulus KRJ Va B 40/50
15.11.2006 Te Adoro Estate KRJ Va B 17/50
18.11.2006 5th Avenue KRJ Va A 8/40
23.11.2006 Le Château d'Escaillon KRJ Va A 15/47
2.12.2006 Akura Warmbloods KRJ Va B 72/87
2.12.2006 Akura Warmbloods KRJ Va A 29/87
28.12.2006 Blindon KRJ He B 44/50
31.12.2006 Evergrey KRJ Va B 37/86
31.12.2006 Kaukainen KRJ He A 29/50
1.1.2007 Storm Blade KRJ He A 40/40
1.1.2007 NK-Riders KRJ He B 22/50
17.1.2007 WWR KRJ He B 6/30
18.1.2007 LAC KRJ Va B 3/50
27.1.2007 Te Adoro Estate KRJ He A 41/49
28.1.2007 Gneissi KRJ Va B 22/37
28.1.2007 Kisakeskus S´inquiéter KRJ He B 33/40
1.2.2007 Etna KRJ Va B 16/30
31.1.2007 Moondance KRJ He A 9/35
1.2.2007 Adine KRJ KN Special 20/50
1.2.2007 Adine KRJ He A 7/50
2.2.2007 Heardland KRJ Va A 34/60
2.2.2007 Stallion Hill KRJ He B 18/50
2.2.2007 Stallion Hill KRJ He A 27/50
3.2.2007 Ralan KRJ KN Special 2/34
4.2.2007 Novation KRJ Va B 1/50
4.2.2007 Katrin Talli KRJ He A 43/50
6.2.2007 CeRi KRJ He B 40/60
6.2.2007 CeRi KRJ Va B 44/60
8.2.2007 Etna KRJ He C 3/30
8.2.2007 Etna KRJ He B 18/30
8.2.2007 Kisakeskus Yammer KRJ He B 22/30
8.2.2007 Kisakeskus Yammer KRJ He A 23/31
10.2.2007 Chi o Haku KRJ Va A 12/30
10.2.2007 Chi o Haku KRJ Prix St. Georges 5/14
11.2.2007 Yave KRJ Va B 14/40
11.2.2007 Yave KRJ Va A 9/40
11.2.2007 Championtalli KRJ He B 13/59
11.2.2007 Championtalli KRJ He A 60/60
11.2.2007 Wadelma KRJ He A 12/25
13.2.2007 Yave KRJ Va A 2/40
13.2.2007 Storm Blade KRJ Va B 1/30
15.2.2007 Cradless Stables KRJ Va A 37/40
17.2.2007 Harhalaakso KRJ He C 6/40
20.2.2007 Brideyard KRJ He C 25/35
23.2.2007 Ruthless KRJ Va B 4/60
24.2.2007 Branwen Farm KRJ He A 27/50
24.2.2007 Kohlmeise KRJ He C 4/32
27.2.2007 Tuuliharja KRJ He A 28/50
27.2.2007 Välähdys KRJ He B 36/40
28.2.2007 Storm Blade KRJ Va B 9/30


MEJ Kisat (34 starttia)

Pvm. Paikka Laji / Jaos Luokka Sijoitus
4.7.2006 Passado Stud MEJ 70-90cm 23/25
5.7.2006 Sárga MEJ 80-90cm 25/32
5.7.2006 Sárga MEJ 100cm 14/21
8.7.2006 Reif Riders MEJ 60-70cm 20/40
8.7.2006 Reif Riders MEJ 80cm 34/40
12.7.2006 Seura LR MEJ 30-50cm 14/15
12.7.2006 Seura LR MEJ 50-70cm 13/15
16.7.2006 Kipitys MEJ 100cm 5/19
16.7.2006 Kipitys MEJ 110cm 8/15
26.7.2006 Manala MEJ 70-90cm 7/28
10.9.2006 Sárga MEJ Syyskisat 110-120cm 34/35
10.9.2006 Sárga MEJ Syyskisat 120-130cm 1/29
11.9.2006 Stall Einzelnes MEJ 80-90cm 19/20
11.9.2006 Stall Einzelnes MEJ 90-100cm 8/20
14.9.2006 VMR MEJ Suurkisat 100-110cm 18/19
14.9.2006 VMR MEJ Suurkisat 110-120cm 10/19
15.9.2006 VMR MEJ 80-90cm 26/28
16.9.2006 Mirraberg MEJ 100cm 1/9
16.9.2006 Mirraberg MEJ 120cm 11/13
19.9.2006 Delacornia MEJ 90cm 2/19
29.9.2006 Sárga MEJ 90-100cm 19/23
29.9.2006 Sárga MEJ 100cm 20/27
11.10.2006 KK Vajoama MEJ 80cm 25/30
11.10.2006 KK Vajoama MEJ 90cm 11/39
13.10.2006 Fleur Ecurie MEJ 100-110cm 18/20
5.12.2006 KER MEJ 100-120cm 9/22
20.12.2006 Iridescent MEJ 100cm 4/30
15.10.2006 Heijastus MEJ 90cm 16/23
15.10.2006 Heijastus MEJ 100cm 17/28
20.11.2006 Greenwich MEJ 120cm 6/18
20.11.2006 Greenwich MEJ 130cm 5/19
25.12.2006 Maastoestejaos MEJ Joulurieha 70-80cm 28/70
26.12.2006 Maastoestejaos MEJ Joulurieha 110-120cm 1/34
26.12.2006 Maastoestejaos MEJ Joulurieha 120-130cm 1/24


KeRJ Kisat (5 starttia)

Pvm. Paikka Laji / Jaos Luokka Sijoitus
12.11.2006 Kaviopolun Ratsastajat KeRJ He B / 105cm / 100cm 5/33
19.11.2006 Neonbrook KeRJ He B / 105cm / 100cm 4/18
18.11.2006 Onnela KeRJ Va B / 120cm / 115cm 7/38
28.11.2006 Nelda's Warmbloods KeRJ Va B / 120cm / 100cm 18/28
1.12.2006 KER - Kenttäratsastajat KeRJ Va B / 120cm / 115cm 29/35