Northernmost Killer PB


Kuollut 28.11.2009

Nimi Northernmost Killer PB, Nortti Rotu Holstein
Sukupuoli Ori Säkäkorkeus 163cm
Syntynyt 17.1.2007 Ikä 21-vuotias
Koulutustaso Ko: Va A, Re: 150cm, Me: 140cm Rekisterinumero VH-20688
Painotus Esteratsastus Saavutukset ERJ I, YLA 3
Kasvattaja Skurvash Omistaja Skurvash

Jalostuskäytössä vain omille ja yhteistyötallien tammoille!

kuvat RoshoeveNorthernmost Killer PB on ulkomuodoltaan kasvattajansa silmää miellyttävä, mutta luonteessa olisi totisesti toivomisen varaa. Nortti on melkoinen hassuttelija, joskus tosiaan tuntuu että ori on taantunut yksivuotiaan varsan tasolle, kun katselee sen menoa. Tarhassa Nortti temmeltää kuin keskenkasvuinen kakara: herra laukkaa ympäri aitausta heittäen riemukkaita pukkisarjoja seisahtuen aina välillä vain noustakseen puolittain takajalkojensa varaan. Nortti rakastaa mutaista tarhaa ja yksi sen lempipuuhista onkin piehtarointi rapavellissä. Tämä on melkoisen ilkeä tapa, sillä valkoisen karvapeitteen puhdistaminen omaan hopeiseen sävyynsä kuraleikkien jälkeen on tuskaista hommaa.

Eläinlääkäri sekä kengittäjä ovat tottakai vanhoja tuttuja oripojalle, joten näitä kummallisuuksia Nortti ei kavahda. Hampaiden raspaus ei tosin ole tämän veijarin mieleen, kuten myöskään matolääke, mutta aina näistäkin kauhistuksista on hengissä selvitty. Karsinassaan ori puuhailee omia juttujaan, näistä yksi on heinien vetäminen heinäverkosta lattialle ja niiden levittäminen ympäri karsinaa. Oven avautuessa Nortti on salamana puskemassa itsensä ovenrakosesta käytävälle ja varomaton vierailija saa pian huomata orin painelevan pitkin tallikäytävää pahat mielessä. Perushoitotoimenpiteet onnistuvat Nortin kanssa kuitenkin yleisesti ottaen kivuttomasti.

Nortti on niin sanotusti joka kelin ratsu, sillä tämä rämäpäinen ori ei liiemmin nirsoile sään suhteen. Nortti on rehti ratsu, joka kyllä toteuttaa aina ratsastajansa ohjeet, tietysti parhaansa mukaan. Isältään upeat liikkeet perinyt ori ei ole hullumpi näky koulukentillä, tosin Nortin vahvuudet tulevat selvästi esiin vasta kun se näkee esteitä edessään. Energisestä liikehdinnästään ja pitkästä askeleestaan tunnettu Nortti on taatusti jokaisen kilparatsastajan unelmahevonen. Suustaan Nortti ei hirmuisen tarkka ole ja siksi jarrutkin joskus ovat hukassa, liiallinen ohjista vipuaminen kyllä saa orin protestoimaan voimakkaasti vastaan, mutta näin tapahtuu harvoin. Pohje- ja painoavuille Nortti on hyvin kuuliainen, tämä on otettava huomioon kun orin selkään nousee. Liian runsaat pohkeet saavat orin kuumumaan ja kiihdyttelemään kentällä siihen malliin, että orin upea liikehdintä muuttuu tasapainottomaksi tohellukseksi.

Esteet Nortti hyppää tarkasti, turhaa ilmavaraa ei esteen väliin jätetä, mutta jaloistaan tarkka ori osaa kyllä huolehtia siitä, että puomit pysyvät paikoillaan. Hyvin harvoin Nortti innostuu machoilemaan esteradalla, tälläin kuitenkin tehdessään se ylittää esteet hypyillä, jotka jättävät paljon ilmavaraa alleen. Tämä tarktiikka kuitenkin syö niin aikaa kuin voimiakin, mutta onneksi Nortti sortuu tällaiseen turhanpäiväisyyteen vain hyvin harvoin. Nimenomaan kilpailuissa saattaa Nortin Akilleen kantapääksi osoittautua turha esittäminen radalla. Kauan Nortin kanssa ty&aouml;skennellyt ratsastaja tietää kyllä, että tarkka kuri jo lämmittelyalueella saa orin pysymään housuissaan ja tuomaan voiton kotiin. Jos Nortin antaa vaellella ilman varsinaista päämäärää ja ratsastajakin miettii vain koneeseen unohtuneita pyykkejään tulos on myös yhtä "rento" kuin tilanne lämmittelyalueella. Nortilla on hyvät kilpailuhermot, joten kunhan ratsastaja osaa pitää hermonsa kurissa ja muistaa välillä jarrutella orin viipottamista ympäri rataa, lopputuloksen pitäisi olla vähintään tyydyttävä.


i. SeaSoul's Narvan
ERJ II, YLA 2
ii. Sovereign
evm
iii. Diabolical Killer
iie. Amazing Gift
ie. Fawless Soul
evm
iei. Evil Dead
iee. Milkyway
e. Despair-Ridden Heart
ERJ III, YLA 2
ei. Trip To Nowhere
evm
eii. Hate Stinger
eie. Shellshock Fever
ee. Asphyxiate
evm
eei. Dirlewanger
eee. Twisted SoulSyntynyt Nimi Emä Sukupuoli
22.05.2007 Adam's Narcism Vinette SRO Ori
29.03.2008 Nepenthe PB Self-Killer PB Tamma
20.04.2008 Hazard HRW Illinois 54 Ori
03.05.2008 Northglow PB Rinascita SWA Tamma
03.05.2008 Tonic&Tequila Westfort Tea BA Tamma
16.09.2008 Serial Self-Killer PB Self-Killer PB Tamma
10.12.2008 Narchost PB Hatelove PB Ori
14.12.2009 Wincare's Circinus Sagitar PB TammaNortin isä on Skurvashin suuri ylpeyden aihe SeaSoul's Narvan. Menestyksekkään ja ihailtavan pitkän uran 160cm estekentillä tehnyt ori on saattanut maailmaan kaikkiaan kaksitoista jälkeläistä. Narvanin ansiolistaa koristavat vuodelta 2006 hankittu ERJ II palkinto sekä tämänsyksyisestä YLA tilaisuudesta hankittu kakkonen. Alankomaista aikoinaan Suomeen tuotu ori oli aikanaan hyvinkin suosittu uudenlinjan holsteinsuvuissa, miksei yhä tänäkin päivänä. 29 päivänä marraskuuta 2007 ori kuitenkin päästettiin vihreämmille laitumille kunnioitettavan 31 vuoden iässä.

Narvanin isä on kuuluisa saksalainen jalostusori Sovereign, joka aikoinaan kilpaili menestyksekkäästi kouluradoilla. Kansainvälisillä kilpakentilä mnestynyt ori on ollut myös erittäin suosittu jalostuspuolella ja Sovereignin nimi löytyykin nykyään monien tasokkaiden kouluhevosten suvuista. Isänpuolen sukupuusta löytyy Sovereignin lisäksi useampikin kouluratsastukseen painottunut sukulainen, esimerkkinä tästä iii. kookas punaruunikko ori Diabolical Killer.

Terapiaratsuna toiminut Amazing Gift ei kouluratsun lahjoistaan huolimatta koskaan kiertänyt kilparadoilla, vaan päätyi saksalaisen ratastuskoulun tuntiratsuksi. Tamma synnytti kuitenkin muutaman jälkeläisen ennen kuolemaansa. Näistä kolmesta varsasta, jotka Gift saattoi maailmaan, Sovereign on ollut ehdottomasti menestyksekkäin. Fawless Soul on puolestaan ilmiömäisillä hyppääjän lahjoilla varustettu tamma, joka ei taidoistaan huolimatta menestynyt kovinkaan kaksisesti kilpakentillä. Tamma on kuitenkin periyttänyt estelahjojaan jälkeläisilleen melko kiitettävästi. Kolmannesta polvesta löytyvät Fawlessin vanhemmat Evil Dead sekä Milkyway eivät kumpikaan ole koskaan liiemmin kilpakentillä viihtynyt, saatikka sitten menestynyt.

Emänä Nortilla toimii Iso-Britanniasta tuotu hyppääjä Despair-Ridden Heart. Tämä perusluonteeltaan rauhallinen, mutta ratsastaessa energinen tamma on kilpaillut aina 150cm esteluokissa saakka. Despairin kaikki kolme varsaa on teetetty Skurvashin omista oreista, eikä yksikään jälkeläinen ole vielä tähän mennessä täysin toisilleen sukua. Joulukuun ERJ laatuarvosteluun ilmoitettu Despair on myös kunnostautunut muillakin osa-alueilla esteiden lisäksi, tästä kielii tamman YLA 2 palkinto.

Emänisä Trip to Nowhere on Skurvashlaisessa sukutaulussa harvinainen ilmestys jo siinä mielessä, että tämä ori on ollut erittäin vaikea saada varsan isäksi. Lisäksi tuontihevosemme edustavat pääosin Itä-Eurooppalaisia sukujuuria, joten Novi on siltäkin osin eksoottinen ilmestys. Loistavan kilpauran tehnyt englantilainen on tunnettu kyvyistään ja vahvasta voitontahdostaan, jota sen valikoidussa jälkelisjoukossa on erityisen selvästi havaittavissa.

Hate Stinger on pisimpään estekentillä viihtyneitä hevosia kautta aikojen ja ori kilpailikin aktiivisesti ja hyvin tuloksin aina 150cm esteluokissa saakka. Valitettavasti ori jouduttiin lopettamaan lähes välittömästi kun se siirtyi eläkkeelle, kun runsas kisauttaminen oli kuluttanut sen jalkoja. Vähäisen jälkeläismääränsä vuoksi ori on melko harvinainen näky nykypäivän puoliveri sukupuissa. Hate Stingerillä aikoinaan astutettu Shellshock Fever on rakenteeltaan korrekti tamma, joka on kantakirjattu kotimaassaan II palkinnolle. Kilpakentille tämä kuparikarvainen kaunotar ei ennättänyt, sillä se lopetti uransa jo huomattavan nuorena ja siirtyi yksinomaan siitokseen.

Despairin emä Asphyxiate on sukupuunsa arvokkuudesta johtuen ollut yksinomaan käytössä jalostuspuolella. Tamman terveyttä ei haluttu missään nimessä riskeerata ja vaikka tällä neitokaisella olisi todennäköisesti ollut lahjoja esteille, ei se koskaan päässyt kykyjään esittelemään. Siitä arvokkuudesta voidaan tosin olla montaa mieltä, sillä varsinaiset superkyvyt löytyvät vasta hieman pidemmältä sukupuusta. Dirlewanger on nimittäin ihan perusratsu ja ori on kilpaillut pahaillaan 130cm esteratoja. Amatööriratsastajan käsissä ollut Dirlewanger astui vain muutaman hassun tamman. Oria kohtaan osoitettiin kyllä suurta mielenkiintoa tämän ollessa kilpailukäytössä, mutta siirryttyään jalostuspuolelle Dirlewanger vaipui unholaan. Twisted Soul kuuluu näihin muutamiin tammoihin, jotka astutettiin Dirlewangerilla. Jalostushevosena toiminut Twisty on lähtöisin kelpo saksalaisesta hyppääjäuvusta, mistä johtuen tamma kelpuutettiinkin yhden Saksan menestyksekkäimmän puoliverisiittolan jalostushevoseksi.PÄIVÄKIRJA

20.01.2007 - Muutama päivä sitten talliin syntyi mitä ihastuttavin holsteinvarsa. Oripojan vanhemmat SeaSoul's Narvan ja Despair-Ridden Heart ovat Skurvashin omia estehevosia, joten "Norttikin" tulee suuntamaan tälle tielle. Vielä ei tosin ole päätetty jääkö orivarsa temmeltämään omaan talliin, vai pistetäänkö se markkinoille.

25.01.2007 - Viralliselta nimeltään Northernmost Killer PB, talliväen kesken koruttomasti Nortti, tulee jäämään Skurvashiin. Varsa on hyvin terhakan oloinen tapaus, eikä se tunnu aristelevan mitään, vaikka ikää sillä on vielä naurettavan vähän. Nortti sai jäädä kotiin myös siitä syystä, että Narvanista aluksi kotiin jäänyt Niphredil myytiin yllättäen, eikä meillä ollut yhtään narvanilaista kotosalla. Nortti on myös valoittava näky ja veijari erottuu hyvin muusta massasta valkoisen karvapeitteensä ansiosta.

02.02.2007 - Nortin ratsukoulutus on päässyt jo mukavaan vaiheeseen. Ratsastusvarusteisiin totutettu ori on jo hyväksynyt ratsastajankin selkäänsä. Nortti tuntuu olevan nopea oppimaan, mutta orin ilkikurinen luonne tettää silloin tällöin takapakkia koulutuksessa. Leikkituulelle sattuessaan Nortin kanssa ei voi oikeastaan ottaa uutta opittavaa asiaa esille, pitää vain toivoa, että ori lopettaa pian ja alkaa keskittyä olennaiseen.

03.02.3007 - Nortin ensimmäiset estekisat käytiin Stable of Sunsetissa, jossa ori starttasi 60cm esteluokassa, jossa oli kaikkiaan viisikymmentä osanottajaa. Nortti vei hienosti paalupaikan, vaikka täytyykin todeta, että esteet olivat naurettavan matalia. Kunnon estehevosen kuuluu menestyä huomattavasti isommissa luokissa, joten vielä Nortin menestyksestä ei ole mitään takeita.

20.03.2007 - Tänään on koko talliporukan suuri päivä kyseessä, sillä Yavessa järjestetään maaliskuun ERJ Cup. Nortti pääsee muiden mukana kisaamaan tähän tapahtumaan ensimmäistä kertaa ja toivoa vain saattaa, että kaikki menee nappiin. Ori ilmoitettiin 120 ja 130cm luokkiin, sillä poika on vielä sen verran vihreä, ettei sitä vaikeimpiin sarjoihin kannata pistää itseään nolaamaan. Kisapaikalle päästyämme Nortti puhkui tuttua intoa, mutta kuten tavallista, ei hermostumisesta näkynyt merkkejään. Nortin itsevarma asenne palkittiin loppujen lopuksi juuri jälkimmäisessä luokassa ja kotiin tuomisiksi oli seitsemäs sija.

14.04.2007 - Nortille saatu ensimmäinen tamma hollille ja tämä neitokainen on nimeltään Vinette SRO. Ruunikko holsteinilainen on kilpaillut Nortin tapaan esteillä, tosin Nortin menestys on tähän mennessä hitusen parempaa. Tulevan varsan pitäisi kuitenkin syntyä hamassa tulevaisuudessa ja kyseinen nyytti lähtee mitä todennäköisimmin hakemaan kotiaan maailmalta.

15.12.2007 - Yleislaatuarvostelun pyörähtäessä taas käyntiin ja uuden kutsun ilmestyessä kalenteriin, päätettiin Nortti lähettää tapahtumaan koittamaan onneaan. Ori on tosin edelleen oma vallaton itsensä ja suurin huolenaihe tämän vempulan kanssa on saada ori putipuhtaaksi kaikesta liasta. Tälläkin hetkellä valkoinen karvapeite komeilee keltaisen eri sävyissä, vaikka lunta on maassa metritolkulla!

22.01.2008 - Herran kohdalle ei tietenkään voinut asettaa mahdottomia tavoitteita, mutta laatuarvostelusta napattu kolmonen oli silti lievä pettymys. Toisaalta tulokseen saattoi vaikuttaa se, että Nortti sattui nappaamaan rakennearvostelijaa kiinni paidanhihasta, kun tämä tuppaantui liian lähelle. No oli miten oli, muutama ratkaiseva piste jäi uupumaan, jotta kakkonen olisi ollut mahdollinen.

14.08.2008 - Syksy tulee jo kovaa kyytiä ja eläköitymään jo aikaa sitten päässyt Nortti on ottanut lomastaan kaiken irti. Orille on kuitenkin suunniteltu lähipäiville jotain pikkukivaa, sillä oma varsa tästä veijarista kutkuttaa vatsanpohjassa niin väkevästi, että nyt on ryhdyttävä tuumasta toimeen. Nortille on varattu morsiammeksi Skurvashin oma kasvatti Self-Killer PB.

16.09.2008 - Pitkän odotuksen jälkeen Seri päätti viimein varsoa Nortin varsan tänään illan puolella. Normaalistihan tammat varsovat aamuyöstä, mutta Seri päättii yllätää meidät oikein kunnolla. Olin tekemässä tavallista myöhempään iltatarkastusta, kun tajusin, että tamman karsinassa oli jotain ylimääräistä. Siellähän nökötti rautias tammavarsa. Olin toivonut varsasta joko kimoa tai mustaa vanhempiensa mukaan, mutta pienokainen oli näyttänyt tehneen jonkin sortin kompromissin ja tuloksena oli rautias Serial Self-Killer PB.

17.03.2009 - Olen pidemmän aikaa miettinyt Nortin kohtaloa, sillä ori on ihan tosissaan jo vanha kuin taivas, eikä sitä ole viety kuin Yleislaatuarvosteluun, josta tuli niin huono pysti, ettei oria kehtaa kuopata vain se mukanaan. Tänään ongelmiin tuli kuitenkin ratkaisu, kun uuset ERJ laatuarvostelu kutsut oli lisätty kalenteriin. Nortti vain mukaan ja kuulaa kalloon sitten joskus myöhemmin.


ERJ (porrastetut) kisat (2 starttia)
Pvm. Paikka Laji / Jaos Luokka Sijoitus
20.6.2007 Conquerant ERJ 100cm 3/30
25.6.2007 Virtuaalitalli Anio ERJ 90cm 20/28


ERJ Kisat (279 starttia)
Pvm. Paikka Laji / Jaos Luokka Sijoitus
3.2.2007 Stable of Sunset ERJ 60cm 1/50
3.2.2007 d'Existence ERJ 40-50cm 2/29
5.2.2007 Le Ch�teau d'Escallion ERJ 100-110cm 31/60
5.2.2007 Le Ch�teau d'Escallion ERJ 110-120cm 35/60
5.2.2007 Kostenlooss ERJ 80-90cm 3/35
5.2.2007 Kingsvalley ERJ 120cm 20/27
6.2.2007 Oklahoma ERJ 60cm 43/50
6.2.2007 Oklahoma ERJ 70cm 15/50
6.2.2007 Nefertari Riders ERJ 40-50cm 27/30
10.2.2007 Devoto ERJ 120cm 5/34
12.2.2007 Yave ERJ 80cm 16/32
12.2.2007 RT Neliapila ERJ 70cm 19/30
13.2.2007 Gelb ERJ 130cm 14/40
14.2.2007 Heardland ERJ 50-60cm 1/33
14.2.2007 Poisonblack ERJ 100cm 8/30
14.2.2007 Kohlmeise ERJ 60-80cm 23/36
17.2.2007 Championtalli ERJ 50cm 20/60
18.2.2007 Nonehood ERJ 70cm 47/50
18.2.2007 Nonehood ERJ 80cm 31/50
18.2.2007 Kingsvalley ERJ 120cm 1/21
20.2.2007 Spring Estate ERJ 60cm 4/30
21.2.2007 Mesihelmi ERJ 110-120cm 4/25
21.2.2007 KT Silent ERJ 90cm 6/70
23.2.2007 KT Keijukorpi ERJ 60-70cm 10/40
24.2.2007 Vaapukka ERJ 80-90cm 13/50
26.2.2007 Charity ERJ 60-70cm 13/60
26.2.2007 Charity ERJ 70-80cm 43/60
28.2.2007 Suurheppatalli Tuuliharja ERJ 40-60cm 49/50
28.2.2007 Suurheppatalli Tuuliharja ERJ 50-70cm 43/50
28.2.2007 V�l�hdys ERJ 60-70cm 23/40
1.3.2007 Flyinvalley Stables ERJ 110-120cm 20/40
1.3.2007 Flyinvalley Stables ERJ 130cm 2/40
3.3.2007 Katrin Talli ERJ 80cm 16/30
4.3.2007 Nonehood ERJ 90cm 31/50
4.3.2007 Etna ERJ 110cm 19/50
4.3.2007 Etna ERJ 120cm 28/50
5.3.2007 Bourbon ERJ 120cm 26/50
6.3.2007 Stallion Hill ERJ 90cm 21/70
7.3.2007 Vaapukka ERJ 60-70cm 13/50
8.3.2007 Poisonblack ERJ 110cm 18/30
8.3.2007 Poisonblack ERJ 120cm 11/30
8.3.2007 Vaapukka ERJ 60-70cm 6/39
8.3.2007 Championtalli ERJ 60cm 26/50
9.3.2007 Stallion Hill ERJ 140cm 1/56
10.3.2007 Devoto ERJ 110cm 29/40
10.3.2007 Devoto ERJ 120cm 14/40
11.3.2007 Stallion Hill ERJ 80cm 13/70
12.3.2007 Nerrian ERJ 140cm 5/48
12.3.2007 Fiktio ERJ 90-100cm 4/60
12.3.2007 KK Puhallus ERJ 90cm 13/51
12.3.2007 KK Puhallus ERJ 100cm 23/50
14.3.2007 It�-Laakso ERJ 90cm 24/40
14.3.2007 It�-Laakso ERJ 100-110cm 11/40
14.3.2007 Scorpia ERJ 110cm 17/30
14.3.2007 Scorpia ERJ 120cm 2/30
14.3.2007 WWR ERJ 70-80cm 11/25
14.3.2007 Southern E Arabs ERJ 80-90cm 17/50
17.3.2007 Nonehood ERJ 80cm 13/50
17.3.2007 Sairyou Itohisan ERJ 110cm 31/42
17.3.2007 Cradless Stables ERJ 100cm 42/50
17.3.2007 Cradless Stables ERJ 110cm 7/50
17.3.2007 Capuchinos ERJ 100cm 55/60
18.3.2007 P�ssego ERJ 110-120cm 47/70
18.3.2007 Nonehood ERJ 90cm 6/49
18.3.2007 Kisakyl� Arbeiter ERJ 80cm 7/49
19.3.2007 Kingston ERJ 120cm 41/50
20.3.2007 Yave Maaliskuun ERJ-Cup 120cm 66/241
20.3.2007 Yave Maaliskuun ERJ-Cup 130cm 7/198
20.3.2007 Razsaban ERJ 80-90cm 59/60
20.3.2007 Gastonire ERJ 100cm 13/45
21.3.2007 Greans ERJ 130-140cm 4/46
22.3.2007 Championtalli ERJ 80cm 14/50
22.3.2007 Terminaattori ERJ 80cm 9/50
22.3.2007 Poisonblack ERJ 110cm 21/30
22.3.2007 Poisonblack ERJ 120cm 21/30
23.3.2007 Juuliantalli ERJ 70-80cm 43/50
23.3.2007 Juuliantalli ERJ 90-100cm 7/50
23.3.2007 BR Team ERJ 50cm 36/40
23.3.2007 BR Team ERJ 90cm 14/40
24.3.2007 Etna ERJ 100cm 10/30
24.3.2007 Harhalaakso ERJ 80cm 40/40
24.3.2007 Perho ERJ 60-70cm 7/30
24.3.2007 Perho ERJ 80-90cm 30/30
25.3.2007 Kisakeskus Arcana ERJ 150cm 14/40
25.3.2007 Pikkum�en Suomenhevoset ERJ 80-90cm 2/68
25.3.2007 Chi o Haku ERJ 100-110cm 8/31
25.3.2007 Chi o Haku ERJ 110-120cm 16/40
25.3.2007 Tierra Verde ERJ 70-80cm 16/40
25.3.2007 Kingston ERJ 110cm 7/50
25.3.2007 Kingston ERJ 120cm 18/50
26.3.2007 Friedevoll Riders ERJ 60cm 4/35
28.3.2007 Maple Hill Warmbloods ERJ 120cm 20/40
28.3.2007 Maple Hill Warmbloods ERJ 130cm 26/40
30.3.2007 S�rga ERJ 120cm 41/50
31.3.2007 Spring Blossom ERJ 80-90cm 40/60
31.3.2007 Spring Blossom ERJ 100cm 7/65
31.3.2007 Championtalli ERJ 80cm 71/100
31.3.2007 Championtalli ERJ 100cm 24/100
31.3.2007 M�ntyvuori ERJ 70-80cm 7/85
31.3.2007 Dancing Riders ERJ 40-60cm 7/30
31.3.2007 Fliphen Valoir ERJ 90-100cm 23/50
1.4.2007 FSRa ERJ 130cm 37/51
1.4.2007 FSRa ERJ 140cm 20/50
2.4.2007 FSRa ERJ 130cm 14/45
2.4.2007 FSRa ERJ 140cm 34/49
3.4.2007 FSRa ERJ 120cm 17/25
3.4.2007 FSRa ERJ 130cm 21/21
3.4.2007 Hopeakuun Ratsutila ERJ 90-100cm 30/39
5.4.2007 Maple Hill's Warmbloods ERJ 150cm 38/40
5.4.2007 Kingston ERJ 150cm 35/40
5.4.2007 Kingston ERJ 150cm 11/40
5.4.2007 Kingston ERJ 150cm 32/40
6.4.2007 Maple Hill's Warmbloods ERJ 150cm 31/40
7.4.2007 Capuchino ERJ 70cm 19/29
8.4.2007 V�l�hdys ERJ 90-100cm 31/40
10.4.2007 Kr�nberg ERJ 110-120cm 31/50
10.4.2007 Hiippailija ERJ 100-110cm 7/60
11.4.2007 Scorpia ERJ 130cm 3/30
11.4.2007 Greans ERJ 100-110cm 25/50
12.4.2007 Scorpia ERJ 130cm 3/30
14.4.2007 Ratsuportti ERJ 120cm 13/35
15.4.2007 Festina Lente ERJ 70-80cm 20/37
16.4.2007 Flyinvalley Stables ERJ 130cm 21/30
17.4.2007 FSRa ERJ 140cm 2/51
18.4.2007 FSRa ERJ 140cm 11/11
18.4.2007 Dauphine Riders ERJ 100cm 11/40
18.4.2007 Brideyard ERJ 90-100cm 21/50
19.4.2007 Poisonblack ERJ 130cm 24/30
19.4.2007 Poisonblack ERJ 140cm 21/30
19.4.2007 Scorpia ERJ 130cm 21/26
19.4.2007 Scorpia ERJ 130cm 18/30
19.4.2007 Scorpia ERJ 130cm 8/30
19.4.2007 FSRa ERJ 140cm 3/8
20.4.2007 FSRa ERJ 140cm 1/14
20.4.2007 Gelb ERJ 150cm 7/52
21.4.2007 FSRa ERJ 140cm 3/13
21.4.2007 Vaapukka ERJ 90-100cm 1/30
21.4.2007 Vaapukka ERJ 90-100cm 14/30
21.4.2007 Vaapukka ERJ 90-100cm 7/30
25.4.2007 Whisper Stud ERJ 120-130cm 1/40
26.4.2007 NK-Riders ERJ 140cm 11/34
27.4.2007 Naapon Talli ERJ 120cm 2/50
27.4.2007 Lasienkeli ERJ 100cm 27/30
27.4.2007 Schecke Ponys ERJ 150cm 5/35
29.4.2007 Enchantment ERJ 120cm 1/62
30.4.2007 Stoneroad Estate ERJ 140cm 13/30
1.5.2007 Poisonblack ERJ 130cm 28/30
1.5.2007 Poisonblack ERJ 140cm 29/30
6.5.2007 Acantha Farm ERJ 140cm 21/50
7.5.2007 Fleamor ERJ 90cm 18/30
8.5.2007 Maple Hill's Warmbloods ERJ 150cm 3/30
8.5.2007 Maple Hill's Warmbloods ERJ 150cm 18/30
8.5.2007 Alv�s ERJ 100cm 3/19
11.5.2007 WWR ERJ 80-90cm 26/26
12.5.2007 Magnum Arabians ERJ 80cm 2/27
14.5.2007 Poisonblack ERJ 130cm 21/30
14.5.2007 Poisonblack ERJ 140cm 29/30
15.5.2007 Carma ERJ 80-100cm 22/30
20.5.2007 Stoneroad Estate Toukokuun ERJ-Cup 120cm 160/277
20.5.2007 Stoneroad Estate Toukokuun ERJ-Cup 130cm 62/182
20.5.2007 Karinin Puoliveriset ERJ 110-120cm 24/35
21.5.2007 Balkenholika ERJ 110cm 8/30
21.5.2007 Aatteen Kartano ERJ 120cm 10/50
24.5.2007 LUX Ponies ERJ 120cm 1/68
25.5.2007 Fiktio ERJ 100cm 2/17
22.5.2007 WWR ERJ 80-90cm 7/33
25.5.2007 Stall Adam ERJ 100-110cm 37/40
26.5.2007 LUX Ponies ERJ 120cm 22/63
28.5.2007 Mikajan Kopukat ERJ 120-130cm 32/50
25.5.2007 TJ-Talli ERJ 100cm 46/60
27.5.2007 Kiaisas ERJ 130-140cm 23/54
30.5.2007 Viola ERJ 100cm 13/15
30.5.2007 Poisonblack ERJ 130cm 15/30
30.5.2007 Poisonblack ERJ 140cm 30/30
30.5.2007 FSRa ERJ 120-130cm 9/17
30.5.2007 FSRa ERJ 130-140cm 15/15
30.5.2007 Aragraft ERJ 100cm 16/50
31.5.2007 Poisonblack ERJ 110cm 25/25
31.5.2007 FSRa ERJ 120-130cm 9/16
31.5.2007 FSRa ERJ 130-140cm 14/17
1.6.2007 FSRa ERJ 130cm 2/22
1.6.2007 FSRa ERJ 140cm 10/16
2.6.2007 Peculi�r ERJ 120-130cm 25/53
2.6.2007 Keisarij�rvi ERJ 90cm 14/40
2.6.2007 Haflinger Farm ERJ 110-120cm 20/50
3.6.2007 FSRa ERJ 130cm 10/27
3.6.2007 FSRa ERJ 140cm 4/21
4.6.2007 FSRa ERJ 140cm 12/34
4.6.2007 FSRa ERJ 150cm 3/33
5.6.2007 Callisto ERJ 130cm 27/49
5.6.2007 Kartano ERJ 100cm 31/35
6.6.2007 Trance Walkers ERJ 110cm 42/50
7.6.2007 Arctifical ERJ 90-100cm 20/50
8.6.2007 Poisonblack ERJ 130cm 5/30
8.6.2007 Poisonblack ERJ 140cm 8/30
10.6.2007 Incitatus ERJ 90-100cm 21/40
10.6.2007 Cresendo ERJ 70-80cm 7/68
10.6.2007 Seura AAR ERJ 100-110cm 27/66
10.6.2007 Adel� Welsh ERJ 110cm 9/60
11.6.2007 Dauphine Riders ERJ 140cm 10/31
12.6.2007 KK Yuna ERJ 140cm 29/49
15.6.2007 Strawberry ERJ 80-100cm 22/30
15.6.2007 Alvorada ERJ 120cm 3/51
17.6.2007 Islanninhevostalli Gleisir ERJ 125-130cm 5/17
17.6.2007 Lupaus ERJ 80-90cm 23/40
17.6.2007 Trance Walkers ERJ 100cm 50/60
18.6.2007 Virtuaalitalli Anio ERJ 140cm 18/40
18.6.2007 Virtuaalitalli Anio ERJ 140cm 38/40
18.6.2007 Virtuaalitalli Anio ERJ 140cm 26/40
18.6.2007 Rinteen Kisakeskus ERJ 90cm 13/25
18.6.2007 Ratsutila Destiny ERJ 100-110cm 18/50
18.6.2007 Virtuaalitalli Anio ERJ 140cm 23/40
18.6.2007 Virtuaalitalli Anio ERJ 140cm 7/40
18.6.2007 It�-Laakso ERJ 110-120cm 4/40
19.6.2007 Naquila ERJ 100cm 13/50
19.6.2007 Trance Walkers ERJ 110cm 27/50
20.2.2007 Cranberry Ponies Kes�kuun ERJ-Cup 120cm 165/334
20.2.2007 Cranberry Ponies Kes�kuun ERJ-Cup 130cm 158/231
20.6.2007 Trance Walkers ERJ 100cm 21/55
25.6.2007 Kaipaus ERJ 100cm 142/149
26.6.2007 Virtuaalitalli Anio ERJ 140cm 22/32
28.6.2007 Virtuaalitalli Anio ERJ 140cm 5/33
27.6.2007 Virtuaalitalli Anio ERJ 140cm 24/33
28.6.2007 Kuusikumpare ERJ 80cm 37/40
28.6.2007 Virtuaalitalli Anio ERJ 140cm 29/34
30.6.2007 Harhalaakson Suomenhevoset ERJ 80cm 10/50
1.7.2007 Poisonblack ERJ 110cm 30/30
1.7.2007 Poisonblack ERJ 120cm 4/30
1.7.2007 Kingsvalley ERJ 140cm 25/27
2.7.2007 Haylie Ponies ERJ 120cm 8/60
5.7.2007 Rinteen Kisakeskus ERJ 90cm 20/25
6.7.2007 Islanninhevostalli Dagdraumur ERJ 110-120cm 21/60
7.7.2007 Virtuaalitalli Anio ERJ 140cm 1/35
8.7.2007 Suopursun Tila ERJ 60-70cm 43/60
8.7.2007 Virtuaalitalli Anio ERJ 140cm 26/35
8.7.2007 Verivala ERJ 120-130cm 5/34
9.7.2007 Virtuaalitalli Anio ERJ 140cm 26/35
10.7.2007 Poem's Warmbloods ERJ 130cm 19/33
10.7.2007 Virtuaalitalli Anio ERJ 140cm 24/35
10.7.2007 Windpeak ERJ 120cm 18/49
11.7.2007 Virtuaalitalli Anio ERJ 140cm 16/35
12.7.2007 Croisos ERJ 90-100cm 13/35
13.7.2007 Nonshein ERJ 140cm 16/33
13.7.2007 Kisakeskus Overtale ERJ 140cm 29/50
13.7.2007 Dakota ERJ 110cm 9/23
14.7.2007 Kisakeskus Overtale ERJ 140cm 2/50
15.7.2007 Kisakeskus Overtale ERJ 140cm 41/50
15.7.2007 Mikajan Kopukat ERJ 120cm 6/50
15.7.2007 Sunday's ERJ 60-80cm 4/30
16.7.2007 Mikajan Kopukat ERJ 120cm 50/50
16.7.2007 Stall Adam ERJ 60-70cm 25/50
16.7.2007 Ratsastuskoulu Pinkki ERJ 50-70cm 28/77
17.7.2007 Mikajan Kopukat ERJ 120cm 55/55
17.7.2007 Muistos�vel ERJ 100-110cm 11/50
18.7.2007 WWR ERJ 90-100cm 28/36
19.7.2007 Aurinkoisen ERJ 100cm 50/89
20.7.2007 Baubaen ERJ 100cm 42/50
23.7.2007 Poems Warmbloods ERJ 150cm 18/38
24.7.2007 Thesrouce ERJ 130cm 15/40
24.7.2007 FSRa ERJ 60-70cm 24/24
24.7.2007 FSRa ERJ 100-110cm 17/30
24.7.2007 Satulinna ERJ 130-140cm 26/68
25.7.2007 Championtalli ERJ 80-100cm 4/93
25.7.2007 FSRa ERJ 110cm 27/28
25.7.2007 FSRa ERJ 120cm 25/26
26.7.2007 Fiktio ERJ 80-90cm 3/19
26.7.2007 Incitatus ERJ 90-100cm 15/40
26.7.2007 FSRa ERJ 110cm 16/35
26.7.2007 FSRa ERJ 120cm 30/32
27.7.2007 FSRa ERJ 110cm 36/39
27.7.2007 FSRa ERJ 120cm 2/32
28.7.2007 FSRa ERJ 110cm 32/41
28.7.2007 FSRa ERJ 120cm 6/24
2.8.2007 au Charme Vielliot ERJ 50cm 1/40
3.8.2007 Satulinna ERJ 140cm 41/51
7.8.2007 Riimulan Ratsutalli ERJ 120cm 3/30
8.8.2007 Cradless Stables ERJ 120-130cm 7/53
11.8.2007 Seura AAR ERJ 90-100cm 8/64
15.8.2007 Syrra F�gel ERJ 70cm 6/40


KRJ Kisat (20 starttia)

Pvm. Paikka Laji / Jaos Luokka Sijoitus
6.2.2007 CeRi KRJ He B 60/60
8.2.2007 Etna KRJ He C 27/30
8.2.2007 Kisakeskus Yammer KRJ He B 20/30
9.2.2007 Fantasia Estate KRJ He C 5/40
9.2.2007 Fantasia Estate KRJ He C 5/40
9.2.2007 Fantasia Estate KRJ He B 4/40
11.2.2007 Yave KRJ He B 8/40
11.2.2007 Yave KRJ He A 3/40
11.2.2007 Championtalli KRJ He B 43/59
13.2.2007 Yave KRJ Va B 16/40
13.2.2007 Storm Blade KRJ KN Special 8/18
13.2.2007 Storm Blade KRJ He A 17/30
15.2.2007 Cradless Stables KRJ He A 3/40
15.2.2007 Cradless Stables KRJ Va B 19/40
23.2.2007 Ruthless KRJ Va B 2/60
23.2.2007 Ruthless KRJ Va A 1/60
24.2.2007 Branwen Farm KRJ He C 26/50
24.2.2007 Branwen Farm KRJ He B 6/50
28.2.2007 Devastating Ranch KRJ He A 2/50
28.2.2007 Storm Blade KRJ KN Special 28/30
28.2.2007 Storm Blade KRJ He A 20/3017.01.2007 »   0 vuotta
24.01.2007 »   1 vuotta
31.01.2007 »   2 vuotta
07.02.2007 »   3 vuotta
14.02.2007 »   4 vuotta
14.03.2007 »   5 vuotta
14.04.2007 »   6 vuotta
14.05.2007 »   7 vuotta
14.06.2007 »   8 vuotta
14.07.2007 »   9 vuotta
14.08.2007 »   10 vuotta
14.09.2007 »   11 vuotta
14.10.2007 »   12 vuotta
14.11.2007 »   13 vuotta
14.01.2008 »   14 vuotta
14.03.2008 »   15 vuotta
14.05.2008 »   16 vuotta
14.05.2009 »   21 vuotta