Sentence of Death


Nimi Sentence of Death, Senari Rotu Holstein
Sukupuoli Ori Säkäkorkeus 167,5cm
Syntynyt 13.6.2006, 16-vuotias (VARL) Koulutustaso Ko: Va B, Re: 150cm, Me: 130cm
Painotus Esteratsastus Rekisterinumero VH-18702
Tuontimaa ja -päivä Länsi-Saksa, 14.12.2006 Kasvattaja Sentence Warmbloods
Saavutukset YLA 2, ERJ II Omistaja Skurvash

Jalostuskäytössä vain omille ja yhteistyötallien tammoille!Photos © Michigan Sport HorseSentence of Death on Sentence Warmbloodsin siittolassa Länsi-Saksassa syntynyt holstein ori. Ennen Suomeen muuttoa Senari asui koko siihenastisen elämänsä samaisella tilalla jolla se oli syntynyt. Muita saman kevään varsoja syntyi useita, eikä Senariin juurikaan kiinnitetty erityistä huomiota. Orin vanhemmista kumpikaan ei ollut järin arvostettu Saksassa, eikä orin mahdollisesta myöhemmästä menestyksestä oltu erityisen vakuttuneita. Ratsukoulutuksen aikana Senari osoittautui melko nopeasti oppivaksi vaikkeikaan kaikkein sävyisimmäksi ratsastettavaksi. Orin mielenkiinto säilyi hyvin uutta asiaa opeteltaessa, mutta seuraavalla kerralla vanhan asian kertaaminen näytti olevan orista melko turhaa, eikä se tästäkään syystä vakuuttanut kasvattajiaan siitä, että orilla olisi loistelias tulevaisuus edessään sekä kilparadoilla että myöhemmin siitoksessa.

Saksassa ori sai peruskoulutuksen ratsuksi, kouluradoilla ori taitaa Va B tason kiemurat ja tanssahtelut irtohypityksessäkin ori on ylittänyt reiluja 150cm esteitä. Ailahtelevasta luonteestaan johtuen ori sai kuitenkin lähtöpassit tilalta, jonka seurauksena meille tarjoutui tilaisuus ostaa tämä yksilö kotisuomeen omaan talliimme Poisonblackiin. Senari saapui lumettomaan Suomeen joulukuun 14. päivänä. Ilma oli tuulinen, mutta tästä seikasta ori ei ollut moksiskaan. Melkein kaikki päivänvalo oli jo katoamassa eikä pihallekkaan jääty turhan kauaksi aikaa oria seisottamaan, vaan uusi tulokas saatettiin sisälle oritalliin omaan karsinaansa iltakaurojen ääreen.


Sentence of Death ei juuri seurakavereita kaipaa, oltiin sitten laitumella tai kentällä harjoittelemassa ratsastuksen saloja. Senari näyttää lähes aina mököttävän, ja vaikka se ei sitä tekisikään, orin käytös antaa ymmärtää kaikkea muuta. Tarhassa ori innostuu joskus esittelemään komeaa ulkomuotoaan ja liikkeitään oikein toden teolla ja silloin mennäänkin oikein vauhdilla tarhaa ympäri. Hoitaessa Senari ei turhia ärhentele, mutta se tekee kyllä selväksi, että mitä nopeammin hommat hoidetaan, sitä parempi. Senaria taluttaessa suitset on aina laitettava varmuuden vuoksi, pelkällä riimulla ja narulla ei todellakaan ole asiaa herraa lähteä liikuttamaan, sillä ori ei tosiaankaan ole mikään pomminvarma talutettava.

Karsinassaan Senari on melko rauhaton, kavio kolahtelee varsin useasti seinään jos ori joutuu pitkään tallissa seisoskelemaan. Turhan rohkean yksilön uskaltautuessa sen karsinaan sen ollessa pahalla tuulella, ori kyllä runnoo henkilön armotta itsensä ja seinän väliin. Ruokinta-aikaan Senari ei turhia hössötä, normaalisti se odottaa rauhassa että ruoka on saatu astiaan ja alkaa vasta sitten liikehtiä sitä kohti. Senari on yleensä häntä kohti ovea, ikkunastaan ori seurailee mielenkiinnolla ulkomaailman tapahtumia, tallista kantautuvat äänet sitä eivät liiemmin kiinnosta.

Karismaattinen Senari ei päälle päin näytä kovinkaan vaikealta tapaukselta käsitellä satulasta käsin, todellisuudessa ori kuitenkin vaatii ratsastajan, jolla on useamman vuoden kokemus vaativista ratsuista ja etenkin oreista. Vahvatahtoisena oriina alkutunnista käydään varsinainen tahtojen taistelu, Senarin käyttäessä kaikki mahdolliset keinot ratsastajan taitojen testaamiseen. Orin liikehdintä on itsevarmaa ja upeaa katseltavaa, jokainen askel näyttää tarkkaan harkitulta ja viimeisimmän päälle viimeistellyltä. Esteet ovat ehdottomasti Senarin juttu, sen ori on jo todistanut useita kertoja. Jumppasarjat ori tanssahtelee sulavasti ja täydellisellä tarkkuudella, Senari toden totta näyttää arvonsa kilparatsuna. Hyppytekniikka on hyvä, kissamaisen notkeana ori suoriutuu vaativimmistakin esteistä, lähestytään niitä sitten mistä kulmasta hyvänsä. Ratsastajan kannalta on huonompi homma jos ori päättä heittää koko homman leikiksi ja kompastelee helpoimpiinkin esteisiin. Silloin ratsastaja saa tosissaan sananmukaisesti ratsastaa, jotta hylkäystä ei kieltäytymisten johdosta tulisi. Esteiden ollessa reilusti yli metrin luokkaa ei tästä tarvitse huolehtia, Senari yrittää tällöin parhaansa ja enemmänkin. Kisatilanteessa ori on valpas ja kuuliainen, kotikentän temppuilut se jättää vieraalla maalla pois. Yleisö ei orille ole ongelma, sillä ori ei kovistakaan äänistä tai salamavalojen välähdyksistä sävähdä.

Kentällä orin liikehdintä on energistä, mutta temmoltaan sopivaa, ori kantaa itsensä erinomaisesti ja se myös näkyy. Huonoja tapoja ei riidanhaastamisen lisäksi Senarilta löydy, toista oria ei missään nimessä saa tuoda herran lähettyville, sillä muutoin Senarin päässä napsahtaa pahemman kerran. Toisin kuin kentällä, maastossa voi orin kanssa huoletta liikkua vaikka pehmeämmänkin kuolaimen vaikutuksessa. Senari nauttii rauhallisista ja pitkistä metsäretkistä, joihin sisältyvät pienet laukkaspurtit ja suurehkot mäet. Orin laukka on kuin keinuhevosella, erittäin miellyttävää istua, eikä vauhtiakaan huomaa, ennen kuin Senari jo päästelee täyttä päätä pitkin metsätietä. Säikky tai hermoheikkoinen Senari ei missään nimessä ole ja orin hallitseminen avarassa ympäristössä on varsin helppoa, toisin kuin yleensä.
i. Memorandum Black
evm
ii. Melantroduction
iii. Synthetic Paradise
iie. Deepfreeze
ie. Crucifixio Ruin
iei. Naissance
iee. Versuchung
e. Sleepwalker Z
evm
ei. Anti-Semitism
eii. Senzafine Fall
eie. Lost Lullaby
ee. Karmacode
eei. Walhall
eee. NetherworldSyntynyt Nimi Emä Sukupuoli
24.02.2007 Abbey Road 54 Dohle-Nonstop Ori
21.03.2007 Jalapeno SWA Jokero R Tamma
18.05.2007 Sprintence Zeta Essencia Spirit Ori
25.10.2007 Deathnit Rest Whodunit GER Tamma
29.10.2007 C U in Hell PB Shadegrown Ori
20.06.2008 Deadly Sin of Pride PB Nephritic FRA Ori
24.09.2008 Plague of Butterflies PB Nephritic FRA Tamma
31.01.2009 Rougarou PB Despair-Ridden Heart OriSentence of Deth'n isä Memorandum Black on Senarin syntymäkodissa asustelevia oreja. Esteradoilla runsaasti kisannut ori on väriltään musta, luonteenlaadultaan tämä komistus on varsin kuumahko tapaus. Sijoituksia ori on kuitenkin napsinut vain satunnaisesti, ori näyttää kaiken aikaa kiinnostuvan kaikesta muusta paitsi käsillä olevasta tehtävästä. Kieltämättä orin hyppytyyli on puhdas ja varsin loistokkaita voittoja ori on muutamia kertoja yllättävästi napannut muuten huonosta kisamenetyksestä huolimatta. Sleepwalker Z on myöskin Sentence Warmbloodsin tilalla suurimman osan elämästään viettänyt tamma, joka on pääosin toiminut jalostuskäytössä. Hienosta estepainotteisesta sukulinjoistaan huolimatta tamma ei juurikaan ole kisakentillä taitojaan väläytellyt, sillä tamman mahdollisuudet osallistua kilpailuihin ovat jääneet melko vähiin tamman toimiessa siitoshevosena. Lempeäluonteinen tamma on mukava ratsastettava ja ulkomuodoltaan kaunis, väritykseltään kimo kuten jälkeläisensäkin.

Senarin emänisä Anti-Semitism on Saksan arvostetuimpia jalostusoreja, eikä suinkaan turhaan. Ori on sekä luonteensa että hyppylahjakkuutensa ansiosta arvostettu hevonen. Ketterä ruunnikko ori on viettänyt suurimman osan elämästään kilparatoja kierrellen, omistajaakin ori on muutman kertaan vaihtanut kovien tarjousten vuoksi. Karmacode, Senarin emänemä on myös esteradoilla paljon nähty ja tunnettu tamma. Kipakkaluonteinen neitokainen ei ole montaa jälkeläistä maailmaan saattanut ja siksi sen nimen näkeminen sukulinjoissa saa kasvattajat korottamaan hintojaan ostotarjouksissaan, niin haluttua harvinaista herkkua nämä ovat. Karmacoden vanhemmat Walhall ja Netherworld ovat jo edesmenneitä, hieman vähäisemmällä maineella varustettuja kuin jälkeläisensä. Molemmat hevoset ovat asuneet Saksassa Weintreinin siitostilalla, ja ovat pääosin toimineet siitoshevosina koko ikänsä. Walhall on nuoruusvuosinaan tehnyt hyvin lyhyen, mutta kuitenkin kohtalaisen menestyneen kilpauran, ennen siirtymistään jalostuspuuhiin.

Palattaessa tutkimaan Sentence of Death'n isänpuolen sukulinjaa löytää toisesta polvesta nimen Melantroduction. Kyseessä on Senarin isänisä, punarautias hollannista kotoisin oleva moinitoimitaituri. Orilta sujuvat sekä kouluratsastus että esteet, tästä puhuvat orin kapasiteetti esteillä joka yltää 150cm luokkiin. Myös kouluradoilla ori selvittää intermediaire tason luokkia kevyen ja sulavan näköisesti liikehtien. Eikä ori suinkaan ole täysi nolla jalostuksessa, haluttua tavaraa Melantroductionin varsat ovat markkinoilla olleet. Crucifixio Ruin, Senarin isänemä on melko mitäänsanomaton nimi orin sukutaulussa. Tamma on toiminut satunnaisessa jalostuskäytössä ja toiminut lähes yksinomaan harrasteratsuna. Kauemmaksi Senarin sukutalua selatessa vastaan tulee sekä kuuluisuuksia että hieman tuntemattomampiakin hevosia.

Mainitsemisen arvoinen hevonen Senarin suvussa on kolmannesta polvesta löytyvä tamma Deepfreeze. Tamma on kisannut kansallisella tasolla pitkän ja tasaisen kisauran. Vaikkei tamma ole saavuttanut mitään suurensuurta menestystä esteradoilta, josta koko maailma sen tuntisi, on Deepfreeze toiminut saksan maajoukkueen luottoratsuna useamman vuoden ajan. Tamma on startannut myös 160cm luokissa menestyen niissä kohtalaisen hyvin.
ERJ (porrastetut) kisat (2 starttia)
Pvm. Paikka Laji / Jaos Luokka Sijoitus
20.6.2007 Conquérant ERJ 60cm 14/30
25.6.2007 Virtuaalitalli Anio ERJ 80cm 15/23


ERJ Kisat (334 starttia)

Pvm. Paikka Laji / Jaos Luokka Sijoitus
25.12.2006 KK Huima ERJ 80cm 22/32
25.12.2006 KK Huima ERJ 90cm 14/30
26.12.2006 Suohillo ERJ 110cm 1/30
26.12.2006 Pienaakkonen ERJ 110-120cm 40/47
28.12.2006 Poisonblack ERJ 110cm 26/30
28.12.2006 Poisonblack ERJ 120cm 16/30
28.12.2006 Amaya ERJ 120-130cm 27/40
29.12.2006 Eiderdown ERJ 80cm 14/40
29.12.2006 Eiderdown ERJ 100cm 2/40
2.1.2007 Yeneva ERJ 110cm 2/30
9.1.2007 Criniére ERJ 120-140cm 5/30
13.1.2007 Toyala ERJ 110-120cm 5/40
13.1.2007 KK Butterfly ERJ 90cm 74/80
13.1.2007 KK Butterfly ERJ 100cm 59/80
15.1.2007 Yiroth ERJ 90cm 20/30
15.1.2007 Yiroth ERJ 100cm 3/30
16.1.2007 Airut ERJ 90cm 4/50
23.1.2007 Etna ERJ 120cm 32/91
23.1.2007 Etna ERJ 130cm 37/90
24.1.2007 Toyala ERJ 100-110cm 35/40
24.1.2007 Toyala ERJ 110-120cm 27/40
26.1.2007 Le Château d'Escallion ERJ 100-110cm 21/60
27.1.2007 Kingsvalley ERJ 150cm 14/30
28.1.2007 Harhalaakson Suomenhevostila ERJ 70cm 4/40
28.1.2007 Cradless Stables ERJ 140-150cm 30/40
30.1.2007 Poisonblack ERJ 120cm 23/30
30.1.2007 Competir Estapulo ERJ 80-90cm 35/50
30.1.2007 Devoto ERJ 140cm 1/35
2.2.2007 KK Butterfly ERJ 90cm 52/60
2.2.2007 KK Butterfly ERJ 100cm 31/60
2.2.2007 Kisatalli Paradise ERJ 80-90cm 39/59
2.2.2007 Etna ERJ 130cm 28/30
3.2.2007 d'Existence ERJ 60-70cm 23/37
3.2.2007 Wonderland's Arabians ERJ 60cm 15/36
5.2.2007 Le Château d'Escallion ERJ 130-140cm 35/57
5.2.2007 Poisonblack ERJ 150cm 18/30
5.2.2007 Poisonblack ERJ 160cm 12/19
5.2.2007 Kostenlooss ERJ 140cm 14/35
5.2.2007 Kingsvalley ERJ 150cm 10/30
6.2.2007 Oklahoma ERJ 90cm 20/50
10.2.2007 RT Neliapila ERJ 110-120cm 6/29
10.2.2007 Devoto ERJ 150cm 13/32
11.2.2007 Kreinbergs ERJ 60-70cm 30/40
12.2.2007 Yave ERJ 120cm 38/40
12.2.2007 Erlian ERJ 80-90cm 3/40
12.2.2007 RT Neliapila ERJ 100cm 4/30
12.2.2007 RT Neliapila ERJ 120cm 25/30
13.2.2007 Gelb ERJ 150cm 9/33
13.2.2007 Gelb ERJ 160cm 20/23
14.2.2007 Heardland ERJ 100-110cm 5/30
14.2.2007 Poisonblack ERJ 110cm 25/30
14.2.2007 Poisonblack ERJ 120cm 9/30
15.2.2007 Yave ERJ 120cm 34/60
15.2.2007 Marjaisa ERJ 60cm 26/30
17.2.2007 Championtalli ERJ 110cm 51/60
18.2.2007 Nonehood ERJ 110cm 24/50
18.2.2007 Kingsvalley ERJ 150cm 15/24
19.2.2007 Isleen ERJ 140cm 13/30
20.2.2007 Nerian ERJ-CUP 150cm 11/127
20.2.2007 Rhydel ERJ 120-130cm 45/66
20.2.2007 Spring Estate ERJ 80cm 19/30
20.2.2007 Alvás ERJ 80-90cm 12/50
21.2.2007 Mesihelmi ERJ 70-80cm 20/25
23.2.2007 KT Keijukorpi ERJ 120-130cm 29/40
24.2.2007 Vaapukka ERJ 50cm 41/50
26.2.2007 Charity ERJ 100-110cm 44/60
28.2.2007 Suurheppatalli Tuuliharja ERJ 120-140cm 29/50
28.2.2007 Välähdys ERJ 100-110cm 6/40
3.3.2007 Katrin Talli ERJ 100cm 4/30
4.3.2007 Nonehood ERJ 110cm 9/50
4.3.2007 Etna ERJ 140cm 24/50
4.3.2007 Etna ERJ 150cm 22/50
4.3.2007 Etna ERJ 140cm 1/50
4.3.2007 Nerian ERJ 120cm 6/70
5.3.2007 Bourbon ERJ 100cm 14/50
6.3.2007 Vaapukka ERJ 80-90cm 7/294
6.3.2007 Stallion Hill ERJ 100cm 7/70
7.3.2007 Vaapukka ERJ 80-90cm 6/50
8.3.2007 Poisonblack ERJ 150cm 3/30
8.3.2007 Poisonblack ERJ 160cm 1/25
8.3.2007 Vaapukka ERJ 80-90cm 29/40
8.3.2007 Championtalli ERJ 120cm 10/50
9.3.2007 Stallion Hill ERJ 150cm 12/41
10.3.2007 Devoto ERJ 150cm 18/30
10.3.2007 Devoto ERJ 160cm 6/15
12.3.2007 Fiktio ERJ 130-140cm 2/60
12.3.2007 KK Puhallus ERJ 140cm 39/50
12.3.2007 KK Puhallus ERJ 160cm 26/42
14.3.2007 Itä-Laakso ERJ 90cm 30/40
14.3.2007 Itä-Laakso ERJ 140-150cm 3/38
14.3.2007 Southern E Arabs ERJ 130-140cm 28/50
14.3.2007 Scorpia ERJ 150cm 12/30
17.3.2007 Nonehood ERJ 120cm 7/50
17.3.2007 Sairyou Itohisan ERJ 130-150cm 10/34
17.3.2007 Cradless Stables ERJ 160cm 22/32
17.3.2007 Cradless Stables ERJ 80-90cm 44/100
17.3.2007 Werquire Quiamo ERJ 100-110cm 25/100
17.3.2007 Capuchinos ERJ 110cm 61/61
18.3.2007 Pêssego ERJ 130-140cm 27/72
18.3.2007 Nonehood ERJ 120cm 7/50
18.3.2007 Kisakylä Arbeiter ERJ 90-95cm 9/49
19.3.2007 Kingston ERJ 130cm 37/50
20.3.2007 Yave Maaliskuun ERJ-Cup 140cm 76/193
20.3.2007 Yave Maaliskuun ERJ-Cup 150cm 109/132
20.3.2007 Razsaban ERJ 120-130cm 35/60
20.3.2007 Gastonire ERJ 110cm 22/45
20.3.2007 Gastonire ERJ 120cm 16/45
21.3.2007 Greans ERJ 160cm 18/32
22.3.2007 Championtalli ERJ 140cm 20/50
22.3.2007 Terminaattori ERJ 140cm 20/50
22.3.2007 Poisonblack ERJ 150cm 29/30
22.3.2007 Poisonblack ERJ 160cm 16/26
23.3.2007 Juuliantalli ERJ 130-140cm 1/50
23.3.2007 Juuliantalli ERJ 150cm 34/44
23.3.2007 BR Team ERJ 150cm 8/40
23.3.2007 BR Team ERJ 160cm 19/21
24.3.2007 Etna ERJ 150cm 28/30
24.3.2007 Etna ERJ 140cm 8/30
24.3.2007 Harhalaakso ERJ 110cm 31/40
24.3.2007 Perho ERJ 130-140cm 4/30
25.3.2007 Kisakeskus Arcana ERJ 160cm 18/40
25.3.2007 Pikkumäen Suomenhevoset ERJ 110-120cm 4/59
25.3.2007 Chi o Haku ERJ 140-150cm 18/27
25.3.2007 Tierra Verde ERJ 100-110cm 18/40
28.3.2007 Maple Hill Warmbloods ERJ 150cm 7/40
28.3.2007 Maple Hill Warmbloods ERJ 160cm 19/40
30.3.2007 Sárga ERJ 150cm 10/50
30.3.2007 Devastating Ranch ERJ 150cm 38/50
31.3.2007 Spring Blossom ERJ 120-130cm 58/60
31.3.2007 Championtalli ERJ 140cm 22/79
31.3.2007 Suurheppatalli Tuuliharja ERJ 150cm 35/50
1.4.2007 FSRa ERJ 150cm 47/47
1.4.2007 FSRa ERJ 160cm 35/36
1.4.2007 Divine Angel ERJ 90cm 4/17
2.4.2007 FSRa ERJ 150cm 16/44
2.4.2007 FSRa ERJ 160cm 30/31
3.4.2007 FSRa ERJ 140cm 5/19
3.4.2007 FSRa ERJ 150cm 16/17
5.4.2007 Maple Hill's Warmbloods ERJ 150cm 16/40
5.4.2007 Maple Hill's Warmbloods ERJ 160cm 38/38
5.4.2007 Kingston ERJ 150cm 38/40
5.4.2007 Kingston ERJ 150cm 12/40
5.4.2007 Kingston ERJ 150cm 2/40
6.4.2007 Maple Hill's Warmbloods ERJ 150cm 22/40
6.4.2007 Maple Hill's Warmbloods ERJ 160cm 20/34
7.4.2007 Capuchino ERJ 90cm 25/39
8.4.2007 Akuro no Oka ERJ 130-150cm 1/42
8.4.2007 Välähdys ERJ 110-120cm 16/40
10.4.2007 Krånberg ERJ 140-160cm 18/22
11.4.2007 Scorpia ERJ 150cm 6/30
11.4.2007 Greans ERJ 140cm 4/50
12.4.2007 Scorpia ERJ 150cm 25/30
14.4.2007 Ratsuportti ERJ 160cm 1/31
15.4.2007 Ginet ERJ 130cm 10/23
15.4.2007 Festina Lente ERJ 110-120cm 34/44
16.4.2007 Flyinvalley Stables ERJ 150-160cm 19/30
17.4.2007 FSRa ERJ 160cm 4/32
18.4.2007 FSRa ERJ 160cm 8/14
18.4.2007 Dauphine Riders ERJ 120cm 11/40
18.4.2007 Brideyard ERJ 150cm 4/50
19.4.2007 Poisonblack ERJ 150cm 12/30
19.4.2007 Poisonblack ERJ 160cm 16/30
19.4.2007 Scorpia ERJ 150cm 23/27
19.4.2007 Scorpia ERJ 150cm 8/30
19.4.2007 Scorpia ERJ 150cm 22/30
19.4.2007 FSRa ERJ 160cm 8/8
20.4.2007 FSRa ERJ 160cm 6/15
20.4.2007 Gelb ERJ 160cm 2/27
20.4.2007 Aymin ERJ 150-160cm 5/23
21.4.2007 FSRa ERJ 160cm 4/13
21.4.2007 Vaapukka ERJ 110-120cm 13/30
21.4.2007 Vaapukka ERJ 110-120cm 30/30
21.4.2007 Vaapukka ERJ 110-120cm 19/30
21.4.2007 Greenwich ERJ 150cm 18/20
25.4.2007 Whisper Stud ERJ 140-150cm 33/40
25.4.2007 Whisper Stud ERJ 160cm 4/35
26.4.2007 Maple Hill's Warmbloods ERJ 150cm 12/40
26.4.2007 Maple Hill's Warmbloods ERJ 160cm 2/33
26.4.2007 Maple Hill's Warmbloods ERJ 150cm 14/40
26.4.2007 Maple Hill's Warmbloods ERJ 160cm 20/33
26.4.2007 NK-Riders ERJ 160cm 18/30
26.4.2007 Maple Hill's Warmbloods ERJ 150cm 9/40
26.4.2007 Maple Hill's Warmbloods ERJ 160cm 6/33
26.4.2007 Maple Hill's Warmbloods ERJ 150cm 14/40
26.4.2007 Maple Hill's Warmbloods ERJ 160cm 20/36
27.4.2007 Naapon Talli ERJ 130cm 21/50
27.4.2007 Schecke Ponys ERJ 160cm 6/19
28.4.2007 Veikeä ERJ 120cm 2/56
30.4.2007 Stoneroad Estate ERJ 160cm 3/21
1.5.2007 Poisonblack ERJ 150cm 3/30
1.5.2007 Poisonblack ERJ 160cm 2/27
3.5.2007 Kisakeskus Arcana ERJ 150cm 40/40
6.5.2007 Gestüt Winzig ERJ 110cm 19/35
6.5.2007 Acantha Farm ERJ 160cm 27/49
7.5.2007 Fleamor ERJ 110cm 6/30
8.5.2007 Maple Hill's Warmbloods ERJ 160cm 15/30
8.5.2007 Maple Hill's Warmbloods ERJ 160cm 30/30
8.5.2007 Alvás ERJ 100cm 19/19
11.5.2007 WWR ERJ 70-80cm 26/28
11.5.2007 WWR ERJ 110-120cm 6/19
12.5.2007 Magnum Arabians ERJ 110cm 8/31
14.5.2007 Poisonblack ERJ 150cm 30/30
14.5.2007 Poisonblack ERJ 160cm 13/21
15.5.2007 Carma ERJ 120-130cm 1/30
20.5.2007 Stoneroad Estate Toukokuun ERJ-Cup 140cm 181/195
20.5.2007 Stoneroad Estate Toukokuun ERJ-Cup 150cm 126/129
20.5.2007 Karinin Puoliveriset ERJ 120-130cm 8/35
21.5.2007 Balkenholika ERJ 130cm 27/30
21.5.2007 Aatteen Kartano ERJ 130cm 6/50
22.5.2007 WWR ERJ 70-80cm 7/34
22.5.2007 WWR ERJ 110-120cm 12/36
24.5.2007 LUX Ponies ERJ 140cm 36/51
25.5.2007 Stall Adam ERJ 110-120cm 16/25
25.5.2007 TJ-Talli ERJ 120cm 53/63
26.5.2007 Helmirinteen Talli ERJ 130cm 23/40
26.5.2007 LUX Ponies ERJ 140cm 20/44
27.5.2007 Kiaisas ERJ 150cm 29/49
28.5.2007 Mikajan Kopukat ERJ 150cm 7/36
30.5.2007 Viola ERJ 120cm 5/15
30.5.2007 Poisonblack ERJ 150cm 27/30
30.5.2007 Poisonblack ERJ 160cm 11/28
30.5.2007 FSRa ERJ 140-150cm 7/17
30.5.2007 FSRa ERJ 150-160cm 2/11
30.5.2007 Aragraft ERJ 120cm 47/50
31.5.2007 Poisonblack ERJ 120cm 1/14
31.5.2007 FSRa ERJ 140-150cm 13/17
31.5.2007 FSRa ERJ 150-160cm 1/11
1.6.2007 FSRa ERJ 150cm 8/8
1.6.2007 FSRa ERJ 160cm 2/5
2.6.2007 Sipsuttaja ERJ 90-100cm 24/30
2.6.2007 Peculiár ERJ 140cm 26/42
2.6.2007 Peculiár ERJ 160cm 25/35
2.6.2007 Keisarijärvi ERJ 110cm 1/37
2.6.2007 Haflinger Farm ERJ 120-130cm 46/48
3.6.2007 Siittola Bellicose ERJ 150cm 34/35
3.6.2007 FSRa ERJ 150cm 1/13
3.6.2007 FSRa ERJ 160cm 5/10
4.6.2007 FSRa ERJ 160cm 9/21
5.6.2007 Callisto ERJ 140cm 31/45
5.6.2007 Kartano ERJ 140cm 10/30
6.6.2007 Trance Walkers ERJ 120cm 22/50
8.6.2007 Poisonblack ERJ 150cm 13/29
8.6.2007 Poisonblack ERJ 160cm 15/25
9.6.2007 Poisonblack ERJ 150cm 22/27
9.6.2007 Poisonblack ERJ 160cm 8/23
10.6.2007 Incitatus ERJ 120-130cm 17/40
10.6.2007 Cresendo ERJ 110-120cm 20/58
10.6.2007 Seura AAR ERJ 130-140cm 17/57
10.6.2007 Adelé Welsh ERJ 120-130cm 20/47
11.6.2007 Dauphine Riders ERJ 160cm 4/25
12.6.2007 KK Yuna ERJ 150cm 11/42
13.6.2007 Infernal ERJ 150cm 1/35
15.6.2007 Strawberry ERJ 120-150cm 4/30
15.6.2007 Alvorada ERJ 160cm 33/39
17.6.2007 Lupaus ERJ 110-120cm 4/40
17.6.2007 Trance Walkers ERJ 120cm 17/53
18.6.2007 Virtuaalitalli Anio ERJ 160cm 22/37
18.6.2007 Virtuaalitalli Anio ERJ 160cm 21/30
18.6.2007 Virtuaalitalli Anio ERJ 160cm 8/30
18.6.2007 Rinteen Kisakeskus ERJ 110cm 22/25
18.6.2007 Ratsutila Destiny ERJ 140-150cm 1/41
18.6.2007 Virtuaalitalli Anio ERJ 160cm 22/31
18.6.2007 Virtuaalitalli Anio ERJ 160cm 27/33
18.6.2007 Itä-Laakso ERJ 140-150cm 9/40
19.6.2007 Naquila ERJ 120cm 25/51
19.6.2007 Trance Walkers ERJ 120cm 20/52
20.2.2007 Cranberry Ponies Kesäkuun ERJ-Cup 140cm 121/298
20.2.2007 Cranberry Ponies Kesäkuun ERJ-Cup 150cm 30/212
20.6.2007 Trance Walkers ERJ 120cm 29/53
25.6.2007 Kaipaus ERJ 120cm 1/135
25.6.2007 Virtuaalitalli Anio ERJ 160cm 6/23
26.6.2007 Privé ERJ 130-140cm 47/67
26.6.2007 Virtuaalitalli Anio ERJ 160cm 3/23
27.6.2007 Virtuaalitalli Anio ERJ 160cm 14/23
28.6.2007 Kuusikumpare ERJ 120cm 15/40
28.6.2007 Virtuaalitalli Anio ERJ 160cm 7/24
30.6.2007 Harhalaakson Suomenhevoset ERJ 110cm 17/50
1.7.2007 Poisonblack ERJ 150cm 26/30
1.7.2007 Poisonblack ERJ 160cm 13/28
1.7.2007 Kingsvalley ERJ 160cm 18/19
1.7.2007 Haylie Ponies ERJ 130cm 22/50
2.7.2007 Haylie Ponies ERJ 140-150cm 31/44
5.7.2007 Rinteen Kisakeskus ERJ 110cm 17/25
6.7.2007 Islanninhevostalli Dagdraumur ERJ 150cm 17/30
7.7.2007 Virtuaalitalli Anio ERJ 160cm 9/23
8.7.2007 Suopursun Tila ERJ 100-110cm 22/60
8.7.2007 Virtuaalitalli Anio ERJ 160cm 18/19
8.7.2007 Verivala ERJ 140-150cm 24/47
9.7.2007 Virtuaalitalli Anio ERJ 160cm 5/19
10.7.2007 Poem's Warmbloods ERJ 150cm 6/22
10.7.2007 Virtuaalitalli Anio ERJ 160cm 11/19
11.7.2007 Virtuaalitalli Anio ERJ 160cm 5/19
12.7.2007 Croisos ERJ 130-140cm 16/35
13.7.2007 Nonshein ERJ 160cm 8/28
13.7.2007 Kisakeskus Overtale ERJ 160cm 22/24
13.7.2007 Dakota ERJ 140cm 20/40
14.7.2007 Kisakeskus Overtale ERJ 160cm 4/22
15.7.2007 Kisakeskus Overtale ERJ 160cm 20/25
15.7.2007 Mikajan Kopukat ERJ 150cm 12/53
16.7.2007 Mikajan Kopukat ERJ 150cm 26/55
16.7.2007 Stall Adam ERJ 100-110cm 11/50
16.7.2007 Ratsastuskoulu Pinkki ERJ 100-110cm 53/89
17.7.2007 Mikajan Kopukat ERJ 150cm 51/55
17.7.2007 Muistosävel ERJ 130cm 32/50
18.7.2007 WWR ERJ 110-120cm 18/18
19.7.2007 Aurinkoisen ERJ 140cm 24/71
20.7.2007 Baubaen ERJ 140cm 20/48
22.7.2007 Metallisydän ERJ 120cm 22/50
23.7.2007 Poems Warmbloods ERJ 160cm 6/23
24.7.2007 Thesrouce ERJ 150cm 28/30
24.7.2007 FSRa ERJ 150cm 16/48
24.7.2007 FSRa ERJ 160cm 13/22
24.7.2007 Satulinna ERJ 160cm 13/32
25.7.2007 Championtalli ERJ 130-150cm 28/43
25.7.2007 FSRa ERJ 150cm 6/18
25.7.2007 FSRa ERJ 160cm 9/15
26.7.2007 Fiktio ERJ 110-120cm 6/16
26.7.2007 Incitatus ERJ 120-130cm 15/40
26.7.2007 FSRa ERJ 150cm 13/19
26.7.2007 FSRa ERJ 160cm 16/16
27.7.2007 FSRa ERJ 150cm 14/19
27.7.2007 FSRa ERJ 160cm 4/16
28.7.2007 FSRa ERJ 150cm 1/18
28.7.2007 FSRa ERJ 160cm 15/16
2.8.2007 au Charme Vielliot ERJ 70cm 10/40
3.8.2007 Satulinna ERJ 140cm 31/51
4.8.2007 Ristiriita ERJ 120cm 3/83
5.8.2007 Kastanjetti ERJ 140cm 2/21
8.8.2007 Axim Center ERJ 140cm 2/38
18.8.2007 Trance Walkers ERJ 130cm 5/40
18.8.2007 Haylie ERJ 140cm 3/102
18.8.2007 Al Jazirat Arabians ERJ 120cm 3/60


KRJ Kisat (7 starttia)

Pvm. Paikka Laji / Jaos Luokka Sijoitus
31.12.2006 Evergrey KRJ Va B 25/86
31.12.2006 FSRa KRJ He A 2/108
1.1.2007 Storm Blade KRJ He A 2/40
3.1.2007 Pärlemor KRJ He A 99/107
17.1.2007 WWR KRJ He B 13/30
18.1.2007 LAC KRJ Va B 6/50
11.2.2007 Wadelma KRJ He C 13/16


MEJ Kisat (1 starttia)

Pvm. Paikka Laji / Jaos Luokka Sijoitus
21.12.2006 Erehtynyt MEJ 110-120cm 27/30