Navigaatio

Etusivu

Esittely

Estehevoset

Kouluhevoset

Kasvatus

Muuta

Nimivalinnoista

Sivustolla on kerrottu lyhyesti mahdollisine selventävine linkkeineen mistä Skurvashin kasvatit ovat nimensä saaneet. Listoilta on jätetty pois nimet, jotka tulevat suoraan laulujen nimistä tai niiden lyriikoista, sekä ne nimet, joilla ei ole sen syvällisempää merkitystä. Jos haluat tietää, millä perusteella oma skurvashlaisesi on nimetty, lue lisää.

Mikäli olet kiinnostunut tietämään, minkälaisia tarinoita ja ideoita löytyy Skurvashin tuontihevosten nimien takaa, on lisätietoa luettavissa täältä.


Tallipäiväkirja

Tallipäiväkirjasta voit lukaista Skurvashia koskevista uutisista ja tapahtumista, hehkutusta hevosten ja kasvattien menestyksestä sekä yleistä pohdintaa milloin mistäkin aiheesta. Päiväkirjaa päivitellään omistajien oman innostuksen ja muistamisen mukaan, minkä vuoksi päivityksien välillä saattaa helposti vierähtää aikaa muutamasta viikosta jopa vuoteen. Päivityksia voit lukea täällä.


Tuontitoiminta

Skurvash maahantuo saksalaisia puoliveriratsuja epäsäännöllisin väliajoin ympäri Eurooppaa. Maahantuonnin tarkoituksena on kasvattaa saksalaisten puoliveristen kantaa virtuaalimaailmassa ja tuoda uutta verta jalostukseen. Tuontihevosilla ei ole samoja myyntiehtoja, kuin tallin kasvateilla, mutta palvellakseen parhaiten tarkoitustaan on hevosille laadittu muutamia myyntiehtoja, joihin on syytä tutustua.
-- Tuonnille on tehtävä sivut 2 viikon kuluessa ja ilmoitettava ne mailiin, muutoin kauppa purkaantuu ja hevonen menee uudelleen myyntiin.
-- Hevosen perustietoja ei saa muuttaa.
-- Hevoset on tuotu jalostustarkoituksessa, joten niillä on teetettävä varsoja ennen hautaan laittamista.
-- Hevosen saa myydä eteenpäin erikseen lupaa kysymättä, eikä uusia sivuja tarvitse enää meille ilmoittaa.
-- Hevosella on aina oltava sivut: jos haluat luopua siitä, myyt sen eteenpäin ja huolehdit että se saa uudet sivut.

Mikäli tuonnin ostaja haluaa, maahantuojaksi voi halutessaan linkittää Skurvashin, mutta se ei ole pakollista. Tuontihevoset on tuotu juuri sitä tarkoitusta varten, että ne tuovat uutta verta rotunsa jalostukseen ja juuri siksi niillä on myös teetettävä jälkeläisiä, muuten tuontitoiminnalla ei varsinaisesti ole pohjaa. Siksi onkin toivottavaa, että eläimestä luopuessa sille etsitään uusi koti, tai tehtyään tarpeeksi jälkeläisiä sille jätetään muistosivut. Muistosivut on hyvä tehdä, jotta tulevaisuudessa pidempisukuisilta yksilöiltä ei puutu sukutauluistaan hevosia, vaan kyseisen elikon sivut tosiaan löytyvät annetusta osoitteesta: Jokainen meistä varmasti tietää, kuinka inhottavaa on katsella hevosensa sukutaulussa toimimattomia linkkejä, kun hevoset ovat kadonneet lopullisesti bittiavaruuteen. Tuontia ostaessa hevosen sivut taas tulee ilmoittaa meille siksi, että tiedämme hevosen todella saaneen kodin, eikä se jää roikkumaan vain nimenä tuontihevoslistassa, ilman todellista olemassa oloa. Hevosille ei ole määritelty ikääntymistä, syntymäaika on tosin annettu. Koulutustasoa saa rauhassa korottaa tai laskea mieleisekseen, muihin perustietoihin ei saa tehdä muutoksia. Myynnissä olevia tuontihevosia pääset kurkistelemään tästä


Skurvash

Tallin nimi on repäisty kuolemanportti -kirjasarjasta. Skurvash mainitaan ensimmäistä kertaa kirjasarjan viidennessä osassa The Hand of Chaos (Kaaoksen Käsi). Aivan kuten lähes kaikille tallissa asuville hevosille, myös itse siittolalle haluttiin nimi, jolla on sen omistajille jokin syvällisempi tarkoitus, kuin vain olla nimi, jolla paikkaa voi kutsua. Suora lainaus wikipediasta: Skurvash is the island where the Brotherhood of the Hand, a guild of assassins, makes its base. Nimi sopii ainakin tallin omistajien mielestä kuin nyrkki silmään, kun ajattelee, millaisilla nimillä ja luonteilla varustettuja hevosia talli on pullollaan. Nimi, joka kirjasarjaa lukeneelle kertoo paljon, mutta muille ei tarkoita mitään, erottuu ainakin edukseen, vaikkakaan se ei varmasti ole siitä kauneimmasta päästä.


Tiesitkö tämän?

⇝ Vuonna 2006 perustettu Skurvash toimi ensimmäisen elinvuotensa nimellä Poisonblack, josta juontaa myös tallin ainoa olemassa oleva kasvattajaliite.
⇝ Tallin alkuperäiseen kokoonpanoon kuuluneet hevoset ovat: Paladin's Vampire Hunter, Severus Snape GER, SeaSoul's Narvan, Darkside Crimson, Wayfaerer, Ophidian Morfin ITH ja Nephritic FRA.
⇝ Trakehnerit otettiin kolmanneksi kasvatusroduksi vuonna 2007.
⇝ Skurvashilla on omistuksessaan yli sata erinäisissä laatuarvosteluissa palkittua hevosta.
⇝ Yli 150 Skurvashin kasvattia on palkittu eri laatuarvostelutilaisuuksissa.


Virtuaalitalli - A sim-game stable
Kuvat © Jacques Toffi